Hedi Slimane se je podpisal pod zmagovalno teniško kolekcijo

26. marec 2023

Hedi Slimane se je podpisal pod zmagovalno teniško kolekcijo

26. marec 2023

Že res, da veljata Roger Federer in Serena Williams za najboljša teniška igralca na svetu, a v kategoriji modnih oblačil in dodatkov se je na teniški prestol povzpel Hedi Slimane. Za francosko modno hišo Celine je oblikoval zmagovalno teniško kolekcijo.

Ob besedi pomlad ljubitelji priljubljene igre z žogo in loparjem, ki velja za šport premožnejših, ne pomislijo zgolj na ure tekanja gor in dol po igrišču, ampak tudi o oblačilih, s katerimi bodo zaslepili nasprotnike.

Modni oblikovalec Hedi Slimane je zanje oblikoval kolekcijo modnih kosov in dodatkov, ki jih lahko nosijo na igrišču ali izven njega.

Foto: Instagram @celine

Kampanjo za novo kolekcijo brez dvojnih napak, ki je že na voljo v trgovinah znamke Celine po vsem svetu, na spletni strani pa bo na voljo od aprila, so posneli na teniških igriščih v francoskem Saint-Tropezu.

Na teniških dvobojih najbolj navdušijo asi in Celine jih ima kar nekaj v rokavu. Kolekcijo zaznamujejo teniška krila, kratki bombažni topi, superge, bombažna kapa s ščitnikom, usnjeni pasovi, sončna očala in bombažne srajce.

Hedijev glavni udarec zmagovalne kolekcije pa so ovitki in torbe za lopar z značilnim Triomphe logotipom iz usnja ali kombinacije blaga in usnja.

Avtor
Piše

K. Š.

Style. Več novic