Našli smo odlično masko, ki bo ščitila lase pred zimskim mrazom

28. november 2023

Našli smo odlično masko, ki bo ščitila lase pred zimskim mrazom

28. november 2023
Foto: Instagram @heloise.guillet

Breztežno regenerira, ščiti pred lomljenjem in cepljenjem ter naredi lase mehke, voljne in lepe.

Gre za lahko masko za volumen Weightless Volumizing Hair Masque znamke Philip B, ki kljubuje gravitaciji, saj napolni lase in jih naredi voljne in bujne.

Oleosomi žafranike s časovnim sproščanjem v kombinaciji z aminokislinami ter mešanico rastlinskih beljakovin s ciljnim delovanjem in regeneracijskih sestavin zagotavljajo sijaj in privlačen volumen ter naredijo lase gostejše.

Formula diši enako prefinjeno, za kar poskrbijo izvlečki magnolije, nerolija, sivke, vrtnice in mandarine. Lasem dajejo bogat in pravi cvetlični vonj, ki dvigne razpoloženje.

Foto: Instagram @heloise.guillet

Uporaba

Večjo količino izdelka nanesite na mokre lase; vmasirajte od korenin las do konic in razčešite. Pustite delovati najmanj pet minut ali čez noč za intenzivnejšo regeneracijo. Temeljito izperite. Za globinsko regeneracijo uporabite masko za tretma čez noč.

Masko lahko kupite v spletni trgovini Parfumerije Lana. 236-mililitrski lonček stane 83 evrov.

Foto: Philip B

Philip B Weightless Volumizing Hair Masque je varna za barvanje in tretma s keratinom, proizvedena je brez testiranja na živalih in zasnovana v ZDA z majhnim ogljičnim odtisom. Rastline, ki jih uporabljajo, izvirajo iz trajnostne pridelave, reciklirati pa je mogoče tudi vso embalažo.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic