Oglasno sporočilo / 16. maj 2024

Našli smo popolno obutev, ob kateri ni treba razmišljati o modnih kombinacijah

Če vas vsakodnevno razmišljanje o modnih kombinacijah utruja in nikakor ne veseli, potem je to obutev za vas!

Tudi v Sloveniji je na voljo ena najbolj priljubljenih znamk čevljev, ki jo odlikuje udobnost, estetika in vsestranskost in je že vrsto let izjemno popularna v ZDA.

Gre za znamko obutve HEYDUDE, ki jo odraža lahkotnost, udobje in vsestranskost, obutev, ki jo je enostavno kombinirati, in katere namen je, da manj razmišljaš o tem, kaj imaš na nogah, in več o trenutku, v katerem si.

Foto: Instagram @heydude
Foto: Instagram @heydude

HEYDUDE ponuja široko paleto udobnih čevljev, ki so hkrati tudi lahkotni in vsestranski ter primerni za različne aktivnosti in življenjske sloge.

V svoji ponudbi se bo našlo marsikaj za ženske, moške in tudi otroke, mi pa smo zbrali nam najlepše modele, ki bodo popestrili skoraj vsako poletno opravo:

“Filozofija znamke HEYDUDE je, da res lahki, udobni in vsestranski čevlji, ki jih enostavno kombiniraš s celotno garderobo, omogočajo, da se lažje prepustiš trenutku, v katerem si. Morda je to piknik na domačem vrtu, pivo po pohodu na najljubši hrib ali pa samo sproščeno druženje s prijatelji. HEYDUDE ti želi pomagati najti tiste trenutke čistega udobja in veselja, ki jih deliš z ljudmi, s katerimi se počutiš najbolj udobno. Tiste trenutke, ki te spravijo v smeh. Tiste trenutke, ki jih nikoli ne pozabiš,”

je pojasnil Marjan Kočila, direktor Intersocks, ki je distributer znamke HEYDUDE v Sloveniji in še na 13 drugih evropskih trgih.

HEYDUDE v Intersportu v ljubljanskem BTC-ju (Foto: Toni Konrad)

HEYDUDE v Intersportu v ljubljanskem BTC-ju (Foto: Toni Konrad)

Od kod HEYDUDE?

Znamko HEYDUDE sta leta 2008 v Toskani v Italiji ustanovila strokovnjaka za obutev, Alessandro Rosano in Dario Kaute, prvi čevlji so na trg prišli leta 2009, leto pozneje pa je nastal ikoničen model ‘Wally’.

Rosano in Kaute sta si zadala cilj ustvarjati čevlje, ki brez težav združujejo udobje, stil in vsestranskost. Leta 2022 je znamko kupilo ameriško podjetje Crocs, ki je v zadnjih dveh letih dodatno razvilo kolekcijo in poudarilo njene prednosti ter posebnosti.

Po navdušenju nad prvima ikonama z imenoma ‘Wendy’ in ‘Wally’ je znamka razširila preizkušeno udobje in lahkotnost na številne nove stilske modele čevljev, kot so superge, škornji in sandali, razvili pa so tudi otroško kolekcijo.

Foto: Toni Konrad

To se bo nosilo v prihodnjih mesecih

Letošnja spomladanska kolekcija HEYDUDE ponuja širok izbor barv in materialov, uporabili so lahkotni jersey, mrežasto tkanino, ki je zelo zračna, najdemo tudi platnene modele, različne potiske in vezenje. Nekateri ženski modeli imajo platformo, v kolekciji pa so tudi superge. Vsem je skupno to, da so izjemno lahki in udobni ter imajo prilagodljive in elastične vezalke.

Novost pri prihajajoči jesenski kolekciji bodo škornji z vodoodbojnimi materiali, konec letošnjega leta pa bo na voljo tudi sodelovanje s Coca-Colo. Za pomlad in poletje 2025 načrtujejo širšo kolekcijo za vse kategorije in še več novih barv, printov, materialov in sodelovanj.

Foto: Instagram @heydude
Foto: Instagram @heydude