fbpx

Naslovnica z veliko plastike – koliko so se članice klana Kardashian spremenile v 10 letih?

Dogodki, Izpostavljeno, Lifestyle, Prva stran, Tuja scena, Zanimivosti, Znani

Družina je 10. obletnico resničnostnega šova obeležila s poziranjem v spodnjem perilu…

Razvpita družina, ki jo poznajo domala v vsaki vasi tega sveta, je obeležila deseto obletnico svojega resničnostnega šova. Govorimo seveda o ‘Keeping Up With The Kardashians’. Klan Kardashian pa je ta jubilej ponovno obeležil na naslovnici iste revije, kot že leta 2011.

Edina razlika? No, ni samo ena… Če izvzamemo dejstvo, da so tokrat nastopale za naslovnico v spodnjem perilu, leta 2011 pa so nosile gala večerne obleke…

Če primerjamo aktualno izdajo revije The Hollywood Reporter s tisto pred šestimi leti, je nemogoče ne opaziti, da so članice klana od leta 2011 temeljito ‘delale na sebi’, medtem ko je razlika še bolj očitna, če te fotografije primerjamo s tistimi, ko je mati Kardashian lansirala resničnostni šov s svojo družino.

Kim Kardashian West

Kim K., ki je bila na začetku znana zgolj kot ena od prijateljic hotelske dedinje Paris Hilton, je v teh letih s pomočjo reality showa postala ena najvplivnejših oseb v svetu zabave, katere slog dandanašnji kopirajo številne mlade dame.

Kylie Jenner

Sprememba je sicer najbolj opazna na najmlajši članici klana, Kylie Jenner, ki v primerjavi z desetimi leti nazaj sploh ni podobna sama sebi, še najbolj je svojemu naravnemu videzu ostala zvesta Kourtney Kardashian.

Kendall Jenner

Khloe je iz družinske debeluške postala vzornica vsem tistim dekletom, ki se borijo z odvečnimi kilogrami. Menda pa naj bi šla pod nož lepotnih krirugov tudi Kendall Jenner, sedaj manekenka, saj je nadvse opazno, da so bile v igri gotovo operacije.

Naslovnica iste revije z istimi članicami, le da leta 2011

Resničnostne zvezdnice so v intervjuju spregovorile o različnih vidikih slave in kajpak serije, ki se je TV občinstvo očitno ni zasitilo niti po desetletju predvajanja. Nekatere od članic so dobesedno zrasle pred očmi gledalcev, medtem pa z vsem svetom delile tudi najbolj intimne podrobnosti svojega življenja.

 

Foto: Etoline, Getty, The Hollywood Reporter, Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam