fbpx

Nastavil mi je past in jaz sem se ujela …

Odnosi

Že na vhodnih vratih se nisva mogla zadrževati. Moje obleke je trgal dol, jaz pa sem se samo nasmihala in vedela, da je on pravi.

Samozavesti mi nikoli ni primanjkovalo, zato v vseh vezah nisem pretirano trpela. Letala sem iz cveta na cvet, ko sem se počutila ogroženo, sem odletela. Potem pa so se moja krila polomila ob samo enem pogledu in preživeti noči v njegovi sobi.

Nikoli nisem zares ljubila, čeprav sem po resnični ljubezni močno hrepenela. Pripovedi mojih prijateljic o tem, kako srečne so in kako vesele, da so našle svojo sorodno dušo, so mi šle na bruhanje. Kaj pravzaprav pomeni sorodna duša? Nekdo, ki se z vsem strinja s tabo, zato da ima potem mir, nekdo, ki ti v denarnico porine bankovec, ki ga lahko prostovoljno porabiš za vse bedarije, ki te osrečujejo ali morda nekdo, ki ima s tabo otroka pa še sam ne ve ali je to naredil, da bi rešil vezo ali, ker se je ustrašil, da bo v prihodnosti ostal sam? Jaz si česa takega nisem želela in zato sem čakala svojo »sorodno dušo«. Ko smo nek večer sedele v enem od ljubljanski klubov in se zopet pogovarjale o bedarijah, me je žaljiva opazka  »prijateljice« vrgla iz tira, da sem končno lahko iz sebe spustila vso resnico, ki sem jo vse do tistega večera tlačila globoko v sebi.

»Priznam. V tem trenutku uživam v kozarcu vina, ne vem kaj mi bo prinesel večer in vem, da bom v posteljo legla sama, ampak mi za to ni mar. Jaz uživam. Na mojem telefonu ni niti enega neodgovorjenega klica moža, ljubosumnega fanta ali še huje, moje mame. Za razliko od vas uživam trenutke in ne razmišljam o stvareh, ki mi grenijo življenje. Vesela sem, da ste vse srečne in imate popolne partnerje, vendar jaz sem drugačna, moje želje in cilji se močno razlikujejo od vaših, prav tako pa niti približno ne želim imeti takih odnosov kot ve«.

Srknila sem vino, ki sem ga tisti trenutek močno potrebovala in čakala, da se bo name usul plaz obtoževanja in grdih pogledov. Pa se to ni zgodilo. Moje prijateljice so povesile poglede k tlom, iz oči so se enim usule solze. Moja vest me je tokrat potrkala na vrata in za trenutek je bilo celo meni žal za vse izrečeno, pa vendar sem tišino prekinila in nadaljevala.

»Punce, zelo vas imam rada, ampak enostavno sem sita vaših laži. Ta srečanja so namenjena temu, da si svoje težave zaupamo. Morda jih ne bomo rešile, lahko pa si izmenjamo koristne nasvete. Ne rabimo dokazovati, katera ima boljše življenje in katera je bolj srečna. Vsaka na svoj način, zato je čas, da to sprejmete in snamete z obraza maske, saj se pod njimi skrivajo veliko lepše osebe.«

Zdelo se je, kot bi se jim kamen odvalil od srca. Naš smeh se je raztezal po celem prostoru in bile smo v središču pozornosti. Počutile smo se odlično in ker sem hotela nazdraviti na naše prijateljstvo, sem odhitela k šanku in naročila meni najljubše vino. Počutila sem se mogočno, hkrati pa sem se veselila iskrenosti, ki so jo izžarevala punce. Bila sem ponosna sama nase. Medtem, ko sem čakala na natakarja, pa sem na svojem vratu začutila dih in vonj moškega parfuma in v trenutku se je čas ustavil. Vem, zveni grozno, kot zgodba iz romantične komedije, ampak prvič sem pozabila dihati…prav zares. Močno sem si želela, da za mano stoji lepotec in me bo ogovoril, ter spil z mano kozarec vina.  Za mano je stal najbolj čeden moški, ki sem jih kdaj srečala. Vem, da so te modre oči že klišejske, ampak bile so prav take in nič drugačne. Njegova temna polt in črni lasje so bili še pika na i, saj pogleda nanj nisem odvrnila, dokler me ni vprašal, če je kaj narobe. Zardela sem. To se mi po navadi ne dogaja. Odvrnila sem, da je vse ok. Čakala sem, da bo rekel še kaj, pa se je obrnil in odšel. Bila sem besna. Usedla sem se nazaj za mizo in se poskusila vklopiti v pogovor, vendar so bile moje misli in pogledi usmerjene vanj.

man-flirting-with-woman-at-bar

Sedel je pri sosednji mizi. Želela sem si, da se usta ki se dotikajo njegovega kozarca, dotaknejo mojih. Na svojem telesu sem čutila njegove roke in moje misli so iz minute v minute postajale bolj umazane. Seveda so prijateljice to opazile in me želele prepričati, da ga ogovorim. Seveda tega nisem storila, ne glede na to kako močno sem si to želela. Bila sem preponosna. Odločila sem se, da kljub močni želji ovržem vsa svoja hotenja in misli do njega, potem pa sem zaznala vonj, ki me je prej pustil brez zraku. Ja, bil je on. Pristopil je k mizi in mi na uho šepnil, če me sme ukrasti za par minut. Takoj sem bila za, vendar sem se nasmehnila in dejala, da pridem za njim. Zaznala sem, da mu ni prav, ampak je vseeno pokimal in mi povedal, da me počaka zunaj. Prijateljice so bile zgrožene, vendar sem jim hitro razložila, da je s takimi moškimi potrebno drugače ravnati. Nasmejale so se, potem pa me skoraj spodile od mize, saj si niso želele, da bi predolgo čakal. Tudi jaz ne.

V gneči, ki je bila zunaj, sem ga takoj opazila. Pristopila sem in priznam bilo me je strah. Bila sem nemirna, od samega navdušenja sem drgetala. Še predno sem se mu opravičila za čakanje, sem bila v njegovem objemu in strastno me je poljubil. Prav nič se nisem upirala. Njegova predrznost mi je bila tako všeč, da sem mu poljub vrnila. Še predno sem se zavedala, sem kot nora tekla po svoje stvari se prijateljicam opravičila, da jih zapuščam in sedla v njegov avto. Odpeljala sva se k njemu domov. Že na vhodnih vratih se nisva mogla zadrževati. Moje obleke je trgal dol, jaz pa sem se ob tem samo nasmihala in vedela, da je on pravi. Predala sem se mu brezpogojno. Moje telo je bilo zasuto z njegovimi poljubi. Nisem si želela, da se ta noč konča. Močno me je stisnil k sebi, me poljubil na vrat in tako sva tudi zaspala. Bila sem srečna, čutila sem, da se bo iz tega razvilo nekaj več.

Prebudilo me je močno sonce. V postelji sem ležala sama. Ni ga bilo poleg mene. Komaj sem zadrževala solze se hitro oblekla in stekla ven. Bolelo me je in mislila sem, da mi bo počilo srce. Ugasnila sem svoj telefon, saj nikomur nisem želela razlagati kaj se je zgodilo. Zatemnila sem vsa okna in se ulegla v svojo posteljo. Nisem verjela temu, da me je moški, ki me je celo noč poljubljal in celo objet zaspal z mano, zjutraj pustil samo. Zvila sem se v klobčič in naglas zajokala. Še včeraj sem prekipevala od samozavesti in prijateljicam poskušala razložiti kakšen je pravi moški. Bila sem jezna nase. Kakšna trapa, sem si ponavljala kar naprej. Zatisnila sem oči, hotela sem čimprej zaspati in pozabiti kaj se je zgodilo.

 

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam