fbpx

Nasvet Jennifer Aniston, ki bi se ga moral držati vsak!

Znani

Življenjska lekcija, ki nam da misliti …

Njeno zasebno življenje je postalo prava medijska senzacija leta 1998, ko se je začela dobivati z Bradom Pittom in še posebej pol letu 2005, ko se je par ločil.

Čeprav je postala Jen priljubljena zvezdnica serije Prijatelji, je dejstvo, da javnosti ni bila tako zanimiva, dokler se v njenem življenju ni pojavil eden najlepših  in najbolj priljubljenih moških na svetu.

V tem obdobju, zlasti po ločitvi, se je igralka težko znašla – ne le z bremenom slave, s katero se ne moremo poistovetiti, ampak tudi z dnevnimi strahovi in negotovostjo, skozi katero gremo skoraj vsi, ko dosežemo trideseta leta.

Kar se je Jennifer v tem času naučila in je spoznala šele kasneje, je življenjska lekcija, ki bo jo morali upoštevati vsi.

V intervjuju, ki ga je pred kratkim dala za revijo Glamour, se je 51-letna zvezdnica ozrla na celotno obdobje odraščanja in zorenja.

»Kot najstnica bi si svetovala, naj se ne trudim tako zalo, da bi ugajala vsem, ampak da obračam pozorna na to, kaj se dogaja okoli mene. Da redno hodim na tečaje in da delam domače naloge. 20-letnici bi svetovala, naj se ne vznemirjam zaradi vsega okoli sebe,«

je bila iskrena.

Vendar bi morali ta nasvet, ki si ga je dala sama sebi, vsi poslušati. Ne glede na to, koliko smo stari, moramo boljše razumeti sebe in stvari, ki jih želimo zase in za svojo prihodnost.

»Pojdite k psihologu. Odstranite vsa sran**. Znebite se vseh toksičnih stvari v svojem življenju. Izklopite ves hrup, ki vas moti. Razumite sebe in spoznajte se,«

je zaključila Jennifer Aniston.

Foto: Glamour


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam