fbpx

Nasvet: kako stilirate novo trendi paž frizuro v 2019?

Lepota, Lifestyle, Novice

‘It’ dekleta bodo pomlad 2019 dočakale pripravljene z najbolj trendi frizuro za leto 2019! Nova bob frizura je nekaj centimetrov daljša od klasične ‘lob’ pričeske in najbolj vroča izbira.

Začetek nove sezone je vedno primeren za spremembe. Od nove garderobe in svežih modnih trendov do novih načinov ličenja ter lepotnih videzov. Tudi sprememba frizure je nekaj, kar si bodo mnoge ženske privoščile pred vstopom v pomlad.

Visoko na listi trendov za 2019 se nahaja nova bob pričeska, s pomočjo katere boste najbolj učinkovito spremenile svoj videz. Samo nekaj taktičnih ‘profi’ potez s škarjami pri frizerju je potrebnih, da osvežite svojo podobo. ‘Celebrity’ lasni stilisti trdijo, da bo novi bob najbolj vroča smernica za pomlad 2019.

Kar spomnite se slovite Coco Chanel, ki si je (sama, brez pomoči frizerja) odrezala dolge temne kodre in v preteklih časih ženskam pokazala revolucionaren, androgin videz. Kasneje so jo skozi leta posnemale tiste ženske, ki so bile dovolj drzne, da skrajšajo lase. Ena od sodobnih modnih ikon, ki obožuje bob frizuro, je denimo Alexa Chung.

Bob frizura zato že desetletja ostaja klasika, saj gre za eno najbolj vsestranskih pričesk, ki se poda (v pravilno izbrani dolžini) vsakemu ženskemu obrazu. Začetek pomladi 2019 so se ‘it dekleta’ odločile dočakati z novo dolžino bob frizure. Med več predlaganimi trendi sta se očitno najbolj prijela t.i. ‘sleek’ (v prevodu gladek) bob in razigrana oblika ‘shaggy cut’ (razmršeno, neenakomerno striženega) boba.

Nekatere punce so se odločile že tako drznejšo obliko nove bob pričeske začiniti še s prameni v zdaj priljubljenih odtenkih barv ali s šarmantnimi fru-fruji na čelu. Prepričani smo, da boste med predlaganimi fotografijami našle ravno pravo bob frizuro zase!

Kakšen je torej novi bob? Dovolj dolg, da omogoča poigravanje s stiliranjem in spreminjanjem teksture pričeske. Če so lasje dovolj dolgi (in pri novem bobu naj bi praviloma bili), si jih zadaj lahko spnete s sedaj tako trendovsko sponko za lase.

Za hitro spremembo nove bob frizure zadošča že likalnik za lase ali nekaj špricev spreja za razmršeno teksturizirano pričesko, odvisno od tega, kakšen videz hočete doseči. Z novim bobom si lahko privoščite tako nežne in naravno valovite kodre, kot tudi videz strogo ‘polikanih’ ravnih las.

Toda s fen frizuro, oblikovano z okroglo ščetko (ki lase pomaga tako ‘raztegniti’ kot istočasno uviti navznoter) ter z dolžino las do ramen, boste v resnici najbolj trendovske v letu 2019, saj na ta način frizura dobi volumen ter daje vtis lahkotne zračnosti.

Kako še lahko stilirate novi bob? Omenili smo že sponke (tudi take z uglednim modnim logotipom), v lase si lahko zavežete še ruto ali dodate trak za lase ali obroč za lase, ki bo ravno tako mega trend tega leta, v slogu šik Parižank si lahko nadanete tudi baretko.

Kot je torej že očitno iz zapisanega, bo nova oblika boba absolutna zmagovalka med frizurami v letu 2019, saj vam bo omogočila razno razne variacije na temo, odvisno od dolžine las – poleg tega pa se lahko poigrate še s spremembo prečke in z dodajanjem pramenov in na ta način tudi same zaslovite kot ‘it’ modno dekle, ki je na tekočem s smernicami.

D. S.

Foto: Instagram, Journal.hr, Trendy HairStyle


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam