fbpx

Nasveti za ženske po 35. letu: Bodi pametna in vedno bodi svoja!

Lifestyle, Odnosi, Prva stran

Med koščkom torte in piškotom vedno izberi kozarec vode.

Za žensko, ki se približuje svojim štiridesetim letom pravijo, da je v najboljših letih, ker takrat njena osebnost pride v ospredje. Do takrat si je že postavila prioritete v življenju, zgradila kariero, našla svoj slog oblačenja in obnašanja. Pri tej starosti vedno bodi svoja in k nekaterim stvarem modro pristopi.

Če ura kaže polnoč in si moraš umiti lase, se depilirati in lakirati nohte, vedno izberi – sanje! Poraščene noge lahko vedno skriješ, mastne lase zakamufliraš s čopom ali suhim šamponom za lase, nohte pa lahko nalakiraš tudi v petih minutah zjutraj. Toda nihče ne bo zamaskiral utrujenega in nenaspanega obraza in slabega razpoloženja!

Med koščkom torte in piškotom, vedno izberi kozarec vode. Telo ti bo hvaležno. Ne glede na to, kako je bilo na zabavi fantastično in kako je moški, ki si ga spoznala očarljiv, stori vse, da se zbudiš v svoji spalnici ne v njegovi. Bolj te bo cenil. Potuj! To je odličen način, da pridobiš veliko izkušenj in novih poznanstev.

thin

Preden začneš precenjevati situacijo, se vedno vprašaj: “Ali se to tiče mene?” Potem zapri usta in pojdi svojo pot. Poraba časa in čustev zaradi težkega partnerja ima smisel samo, če si psihiatrinja in on bolnik, ki te plačuje, da mu pomagaš.

Med burno romanco na delovnem mestu in ljubeznijo izven delovnega okolja vedno izberi, kar bo najboljše za drugo osebo. V prihodnosti boš hvaležna. V prepiru se ne rodi resnica, ampak migrena. Ob pravem času izgovori: “Da, karkoli ti rečeš” in prihranila boš denar in živce. Nekaj dni, preživetih v samoti, je vrednih več kot bivanje v dragem zdravilišču. Noben moški na tem svetu ni vreden tega, da zaradi njega trpiš v neudobnih čevljih.

Vir: Kurir.rs

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam