fbpx

Nateg: Princ Harry po telefonu »Greti Thunberg« potožil zaradi Megxita

Znani

Princ Harry se je ujel v zanko dveh ruskih »pranksterjev«, ki sta se predstavila kot Greta Thunberg in njen oče Svante ter povedal, kako se bori z Megxitom.

Vojvoda Sussex je dejal, da je popolnoma ločen od svoje družine, za to pa se je odločil, da bi zaščitil svojega sina.

Harry je tudi govoril o Donaldu Trumpu, podnebnih spremembah in princu Andrewu v dveh razkritih telefonskih pogovorih, ki naj bi potekali lanskega decembra.

Časnik Sun je razkril, da jima je Harry povedal, da poroka s princem ali princeso ni vedno prijetna ter da ga je vojaška služba naredila bolj normalnega, kot bi si ga sicer želela kraljeva družina.

Princ je v telefonskem pogovoru trdil, da ima gospod Trump »na rokah kri« zaradi podnebnih stališč in britanski politični sistem označil za pokvarjenega.

Ruska prevaranta Vladimir Kuznetsov in Alexey Stolyarov sta posnetke objavila na spletu.

Harry jima je še zaupal, da je življenje z Meghan veliko boljše, kot kraljevo življenje ter dodal, da svet vodijo nekateri »zelo bolni ljudje«. Vztrajal je, da je njegov stric Andrew popolnoma ločen od njega in njegove žene.

Povedal je tudi, da so kritike na njuno pogosto uporabo letal, čisto neupravičene in vztrajal, da ne uporabljata letal niti približno toliko, kot večina ljudi.

Na povezavi lahko poslušate, kaj je Harry povedal »Greti« in »njenemu očetu«.

Foto: Getty, AP


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam