fbpx

Naveličane vrtnic, čokolad in medvedkov? Izvirne ideje za valentinovo!

Lifestyle, Novice, slider

Ljubezen je v zraku! Enostavna in osebna darila za valentinovo!

Priznajmo si, valentinovo je praznik, ki lahko gre v dve smeri. Prva je pocukrana, že tisočkrat uporabljena oglaševalska strategija z vrtnicami, medvedki in rdečim satenastim perilom. Druga, nam precej ljubša, pa je majhna in iskrena pozornost, ki se ne zgodi samo enkrat na leto.  Valentinovo naj bo prav vsak dan v letu!

Za vas smo pripravili 3 ustvarjalne ideje za darilca, ki jih lahko naredite sami doma, tudi če niste Picasso!

  1. Kuponi ljubezni

Na barvne lističe z barvnimi flomastri ali bleščicami zapišite naloge ali zmenke, ki jih lahko vaš partner unovči.  Za piko na i jih lahko zavijete z mašnico ali jih shranite v lep kozarec. Seveda se prepustite svoji domišljiji, naredite lahko tudi bolj vročo različico, če želite! Na spletu imate tudi že pripravljene kupone na Pinterestu, ki jih lahko natisnete!

Ideje:

  • Peljem te v park
  • Pridi na romantično večerjo
  • Jutranji seks
  • Namesto tebe pomijem posodo
  • Zajtrk v postelji
  • 20-minutna masaža
  • in še 1000 idej….
  1. Dvanajst pisemskih ovojnic

 

Za vsak mesec v letu izdelajte list s posebnim zmenkom! Tako si boste vsak mesec vzeli čas za svojo ljubezen, saj izgovorov ne bo. Izvirne ideje za zmenke nato zapakirajte v  12 kuvert lepo izbranih (12 mesecev), na vrhu pa jih okrasite z bleščicami, pentljami ali nalepkami. Namesto mesečnih zmenkov lahko naredite tudi kuverte »Odpri ko…..«; Odpri ko si žalosten, ko me pogrešaš, ko sem siten/na itd….Zagotovo boste razveselili najljubšo osebo!

  1. Kozarec z listki!

Tudi pri tej valentinovi umetnini pustite domišljiji prosto pot! Poskrbite za steklen kozarec, predlagamo, da naj ne smrdi po kislih kumaricah, in ga napolnite z barvnimi listki. Tako lahko vsak dan iz kozarca prebere enega in si polepša dan! Na listkih so lahko zapisani bodisi vajini najlepši spomini bodisi razlogi, za kaj to osebo ljubite. Enostavno, hitro in prisrčno!

Kako pa lahko darilo zavijem?

Nas so navdušile doma-ustvarjene embalaže, ki smo jih našli na blogu artsy-fartsy mama! Iz škatle za čevlje so nastala luštna bitja, ki se jih bodo razveselili tako otroci kot odrasli za valentinovo. Vanje lahko vržete stare fotografije!

Upam, da smo vam letošnje obdarovanje olajšali in vam narisali nasmeh na obraz! Prepričani smo, da bo vaša ljubezen navdušena nad osebnim in izvirnim darilom. Imejte se radi!

Vir fotografij: Pinterest, artsy-fartsy mama


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam