Ne boste uganili, s čim si slavna raperka umiva lase!

18. avgust 2022

Ne boste uganili, s čim si slavna raperka umiva lase!

18. avgust 2022

Znana raperka in pevka je razkrila, kaj je njen trik za svilnato gladke lase. Mi ne bi nikoli ugotovili, bi vi?

Raperka in pevka Cardi B je med drugim znana tudi po svojih dolgih, gladkih laseh, za katere skrbi s svojim domačim tonikom. Pred nekaj dnevi je na TikToku objavila video, v katerem svoje sledilce sprašuje, če uganejo, s čim si pere lase.

Zvezdnica v videu stoji pred kamero z glavo, polno skodranih in neukrotljivih las, za katere lahko ugibamo, da je z njimi veliko dela. Pevka gledalcem pokaže svoje lase iz vseh smeri, nato pa odide iz kadra. Čez nekaj trenutkov pa se vrne z ravnimi sijočimi lasmi, ki segajo preko njenih bokov.

@iamcardib

I beem using secret vegetable water on my hair….can you guess which vegetable is it? …heres a clue,I did a tutorial on it about 6 years ago

♬ 3 Little Pigs and The Big Bad Wolf – Jools TV

Pod videom je Cardi zapisala, da za svoje lase uporablja “skrivno zelenjavno vodo” ter pozvala oboževalce, naj uganejo, za katero zelenjavo gre. Ponudila pa je tudi namig: to sestavino je uporabila že v videu izpred šestih let, v katerem je razkrila, kako skrbeti za lase.

Kljub trudom, mnogim sledilcem ni uspelo ugotoviti – dokler ni Cardi že prihodnji dan objavila odgovora. Skrivna zelenjava, ki srbi za njene lase je čebula.

Za lesketajoče lase

Če smo bolj natančni, Cardi uporablja za svoje lase čebulno vodo. Svojo skrivno rutino je delila na Instagramu, pod fotografijo svojih las brez sijaja, ki ji segajo do pasu. V objavi je razložila, da je to star trik, ki pa se ga je pevka za povrnitev sijaja ponovno začela posluževati.

V opisu razloži, da čebulo zavre, nato pa si lase preprosto umije s to vodo.

Mnogi pa smo najbrž pomislili na vonj. Kakšen vonj imajo lasje, ki jih operemo z čebulno vodo? Cardi B pravi, da nikakršen.

Med drugim pa je zvezdnica za svoje lase v preteklosti že uporabljala tudi kokosovo, olivno, arganovo in ricinusovo olje. Recepte za svoje maske pogosto deli s svojimi oboževalci. Če si torej želite lepih las, si priskrbite kokosovo olje in nekaj čebule.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic