fbpx

Ne boste verjeli, kako je videti sin zvezdnice Elizabeth Hurley!

Znani

Frizuro bi mu zavidala marsikatera ženska.

Sin znane britanske igralke Elizabeth Hurley je zakorakal v svet fotomodelov in se pojavil v kampanji svetovno znane umetnice ličenja Pat McGrath.

V spotu kampanje 17-letnik zelo spominja na svojo mamo, bujne lase pa bi mu zavidala marsikatera ženska.

Pred tremi leti je debitiral v seriji The Royals, podpisal pa je pogodbo z londonsko modno agencijo TESS Management.

17-letni Damian je del kampanje angleške umetnice ličenja Pat Mc Grath, ki predstavlja svojo lastno znamko ličil Pat McGrath Labs. Za prvi izdelek si je pat izbrala puder Sublime perfection the System, Damian pa se v spotu pojavlja skupaj  z novo vzhajajočimi modeli sveta, kot so Sonjdra Deluxe, Violet Chachki in Zhengyang Zhang.

To, kar še posebej bode v oči je sama Damianova pojava, poudarjene ličnice, svetlomodre oči in samozavest, ki jo odraža pred kamero, zaradi katere zelo spominja na svojo slavno mamo.

Spot je posnel legendarni fotograf Steven Meisel, Damian pa je s svojim lepim obrazom ter bujnimi lasmi povsem zasenčil svoje kolegice in kolege.

Najstniški model ima ogromno natupirano frizuro, ki vihra v vetru, oblečen pa je v preprosto belo T-shirt majico in usnjeno jakno.

»Delo z neverjetnimi modeli kot so Sonjdra, Damian, Violet, Shanelle, Blesnya in Primose je bilo res čarobno in zabavno – lepo je biti obkrožen s temi prekrasnimi ljudmi, ki so muze naše znamke,« je izjavila Pat McGrath.

View this post on Instagram

Proud mama with @damianhurley1 #speechday

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Damian, katerega oče je ameriški poslovnež Steve Bing, je debitiral leta 2016 v tretji sezoni priljubljene serije The Royals, v kateri je njegova mama igrala eno izmed glavnih vlog. Igralka je sicer izjavila, da ji je sinova izobrazba najbolj pomembna stvar na svetu.

Foto: Profimedia, Getty, Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam