Ne boste verjeli, zakaj je Meghan Markle jezna na zakonca Beckham

21. junij 2024

Ne boste verjeli, zakaj je Meghan Markle jezna na zakonca Beckham

21. junij 2024

Za njun neuspeh naj bi bila kriva angleška zvezdnika.

Med zakoncema Beckham in zakoncema Sussex naj bi že pred časom počilo. Kot je znano, sta Harry in Meghan črni ovci kraljeve družine. Čeprav je od njunega odhoda v ZDA in zloglasnega intervjuja za Oprah Winfrey minilo že več kot štiri leta, se odnosi na dvoru še vedno niso otoplili.

Družinske zdrahe pa Davida in Victorie Beckham prav nič ne zanimajo. Čeprav sta veljala za dobra prijatelja Sussexov, se nikoli nista obrnila proti monarhiji. To naj bi šlo Harryju in Meghan v nos, med paroma pa je počilo zaradi kozmetike …

Ko je Meghan pred poroko obiskala Los Angeles, je stanovala v vili Beckhamovih. David in Victoria sta poskrbela, da ji ni nič manjkalo. Victoria je Meghan priskrbela celo izdelke iz svoje linije kozmetike, a je to na žalost prišlo v javnost. Harry naj bi takrat poklical Davida in mu očital, da z ženo razširjata govorice.

Foto: Profimedia

Sedaj pa je Meghan na nekdanja prijatelja jezna še zaradi slabe gledanosti svoje Netflixove nadaljevanke Harry in Meghan. Vir je portalu Radaronline povedal, da Meghan brez kakršnih koli dokazov trdi, da je Beckhamom nekako uspelo zmanipulirati številke, da bi škodovali njeni že tako vse nižji priljubljenosti.

Jezna je, ker je 4-delna serija Beckhamovih, ki jo prav tako predvaja Netflix, boljše gledana on njune zgodbe. “Očitno so jo slabe številke res prizadele. Njeni prijatelji pravijo, da išče krivca, s katerim bi potrdila teorijo, da sta bila s Harryjem žrtev sabotaže.”

Krivca je našla v družini Beckham. “To je popolnoma iracionalno,” je izjavil vir. “Beckhamovi nimajo vpliva na gledanost, a govori se, da je Meghan prepričana, da sta se zarotila proti njima, da bi ju ponižala, sebe pa na ta način dvignila.

Po besedah vira se je sovraštvo med paroma še povečalo, ko je David nedavno oznanil, da se bo pridružil kralju in postal ambasador Kraljeve fundacije. “Zelo jasno je, na čigavo stran sta se postavila David in Victoria. Sploh se ne pretvarjata, da sta neodvisna,” je še dodal vir.

Avtor
Piše

Irena Kolar

Style. Več novic