fbpx

Ne, ni kriv seks!

Odnosi

Vedno sta za srečno zvezo potrebna oba, zato preden za vse okrivite svoje moške, pomislite kakšna je bila vaša vloga.

Če mislite, da je glavni razlog za varanje vašega partnerja seks, se motite. Čeprav nam kultura že od nekdaj sporoča, da je za moško srečo potreben le seks, to zagotovo ne drži. Moški za srečen zakon ali zvezo prav tako, kot večina žensk, potrebuje čustveno zadovoljstvo. Ne pozabite, da so tudi moški čustvena bitja in da tudi oni potrebujejo potrditev, nežnost in tolažbo. Sicer je res, da moški lažje svoja čustva zatrejo in le redko izrazijo, vendar to ne pomeni nič slabega. Vedno sta za srečen zakon potrebna oba, zato preden za vse okrivite svoje moške, pomislite kakšna je bila vaša vloga. Čeprav jih velikokrat označimo, kot nesebične osebke, vam razkrivamo nekaj glavnih razlogov zakaj moški varajo.

Pri drugi dobijo tisto, kar doma ne. Vem, da se večina od vas ob tem razlogu močno razjezi, vendar se tudi tu skriva resnica. Ne pozabite, prav tako kot pašejo vam njegove pohvale kako lepa ste, da vas ima rad ker ste uspešna ženska in odlična mati vajinih otrok, pohvale pašejo tudi vašemu partnerju.

 Odrekanje svobode. Ste pozabile, kako ste svoj prosti čas preživljale, ko ste bile še samske? Se kdaj spomnite teh časov in si za trenutek zaželite, da bi bile spet samske? Vaš partner razmišlja enako, zato mu dajte svobodo, ki jo potrebuje. Če vas ima res rad, se bo z veseljem zopet vrnil k vam in še hvaležen vam bo, da mu puščate malo časa zase.

Rutina. Spomnite se, kaj vse sta počela predno je vsak dan v vajini vezi postal enak. Seveda smo na začetku vsi zaljubljeni in napak svojih partnerjev ne opazimo, pa vendar, da sta se odločila vstopiti v vezo je bilo mnogo več dejavnikov, zardi katerih sta bila srečna. Poiščita jih in obudita nazaj.

bored

Ne spreminjajte ga. Za srečno zvezo se je svojemu partnerju potrebno prilagoditi, vendar ne do te mere, da svojega partnerja začnete spreminjati. Ne pozabite v kakšnega moškega ste se zaljubile. Če ga boste želele spremeniti, to več ne bo isti moški.

 

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam