Ne zamudite najbolj spektaktularne retro zabave tega poletja!

21. junij 2024

Ne zamudite najbolj spektaktularne retro zabave tega poletja!

21. junij 2024
Foto: LaVie

Zadnji vikend v juniju bodo hrvaško Opatijo preplavili nostalgični zvoki in ritmi swinga, jazza, rocka in diska.

Priljubljeno obmorsko mesto bo od 27. do 29. junija prizorišče spektakularne prireditve RetrOpatija, ki vas bo s pomočjo glasbeno-plesnega časovnega stroja vrnila v zlata desetletja prejšnjega stoletja.

Z izvrstno glasbo, edinstvenim modnim izrazom, norimi plesnimi ritmi in predvsem odličnim vzdušjem bodo pričarali najbolj retro zabavo tega poletja.

Foto: Foto: LaVie

RetrOpatija je priljubljena opatijska prireditev, ki vas bo popeljala v zlata desetletja 20. stoletja in se za tri dni spremenila v nostalgično središče z edinstveno kuliso retro okrašenih izložb in lokalov ter retro sejmom.

Mesto bodo preplavili stari avtomobili in vespe ter plesalci, ki ob katerih se boste znoreli na norih disko zabavah. V enem hipu se lahko v oblaku biserov, perja in bleščic preselite v dekadentna 20. leta, spet drugi hip pa zaplešete v ritmih rock’n’rolla ali naslednji dan na disko zabavi pod zvezdnatim nebom.

Foto: LaVie
Foto: Anton Unković

Za retro videz ne skrbite, saj boste v Dress up kotičku našli vizažiste, brivce in frizerje, ki bodo poskrbeli za trendi preobrazbo po vaših željah. Kar se tiče modne oprave imejte v mislih pikčaste obleke, hlače na zvonec, voluminozne pričeske ter živahne vzorce pin-up in disko stila.

Foto: Foto: LaVie
Foto: Zoran Bakić
Foto: Anton Unković

Letošnji must have zabave stoletja

V četrtek se boste lahko do srca nasmejali Đurđi in Franku s posebno izdajo Casabiance – “Special edition by RetrOpatija”, predstave, ki je osvojila Hrvaško in širše.

Foto: LaVie

Za vse, ki obožujete petje najljubših starih hitov, boso v petek pripravili Retro karaoke, na račun pa boste prišli še ljubitelji skejtanja z retro poligonom in najmlajši, ki se bodo lahko v čas njihovih dedkov in babic vrnili s posebej zasnovanim programom (igra mastermind escape game, lutkovna predstava, poslikava obraza ter poligon Retro gasilcev).

Foto: Zoran Bakić
Foto: Anton Unković

Vrhunec tridnevnega retro spektakla bo sobotna največja disko zabava na prostem BACK2LOVE – Homage to Tina Turner & Disco Fever, ki se bo odvijala na Poletnem odru. Ne zamudite priložnosti za ples pod zvezdami, ob vrhunski disko glasbi in fantastičnem vzdušju pozno v noč!

Style. Več novic