fbpx

Ne znajo z denarjem: To so najbolj zapravljiva astrološka znamenja

Lifestyle

Določeni ljudje odlično razpolagajo z denarjem, drugi pa ga zapravljajo brez razmišljanja in krpajo finance od plače do plače.

Astrologi trdijo, da na način, kako razpolagate z denarjem vpliva tudi horoskop, ti znaki pa slovijo kot najbolj zapravljivi.

Tehtnica

Tehtnice uživajo v nakupovanju in pogosto zapravljajo denar za stvari, ki jih sploh ne potrebujejo. Kadar si nekaj zaželijo, brez razmišljanja kupijo, tudi več, kot si dejansko lahko privoščijo, zato jih ta razvada velikokrat pripelje na rob bankrota.

Strelec

Strelci obožujejo druženja in oni so tisti, ki bodo prvi plačali. Čeprav denar pogosteje zapravljajo za druge kot zase, to največkrat počnejo brez razmišljanja o budgetu, zaradi tega večkrat ostanejo brez denarja pred naslednjo plačo.

Lev

Za razliko od Strelcev, levi denar zapravljajo izključno zase, radi se razvajajo s stvarmi, ki si jih ne morejo privoščiti. Spa tretmaji, dizajnerska oblačila, potovanja, … Osebe, rojene v tem znaku, se za svoj proračun sploh ne zanimajo in maksimalno uživajo v življenju, dokler ne pride do situacije, ko prejetih računov ne morejo več plačevati.

Dvojčki

Dvojčki so zelo spontani in ne razmišljajo na dolge proge, zato so najbolj neodgovorni astrološki znak, kar se tiče denarja. Z denarjem ravnajo tako neodgovorno, da so zmožni v samo enem dnevu zapraviti celo plačo in pogosto se znajdejo v finančnih težavah.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam