fbpx

Nedeljska filmska poslastica

Lifestyle, Novice

Vsi ljubitelji psiholoških trilerjev boste nad tem filmom navdušeni! A Simple Favor je film, ki je letos napolnjeval kino dvorane po celem svetu.

Napeti triler, ki mu ne manjka niti humor, je napisala Jessica Sharzer, režijo pa so zaupali Paulu Fiegu

A Simple Favor film temelji na istoimenskem romanu avtorice Darsey Bell. V glavnih vlogah blestita Blake Lively in Anna Kendrick, družbo pa jim delajo še Henry Golding, Andrew Rannells, Linda Cardellini, Rupert Friend in Jean Smart.

Zgodba spremlja blogerko Stephanie (Anna Kendrick), ki poskuša rešiti izginotje svoje skrivnostne in premožne prijateljice Emily, ki jo igra Blake Lively.

Čeprav sta si popolnoma različni, sta ti dve ženski povezala njuna sinova, ki hodita v isto šolo. Emily je pripadnica visoke družbe, ki živi urbano življenje, medtem ko je Stephanie prava gospodinja, ki svoje življenje posveča sinu in piše kulinarični blog.

Ko Emily nekega dne izgine, se Stephanie odloči vzeti stvari v svoje roke. Od tega trenutka dalje spoznava šokantne podrobnosti o Emilyjinem življenju ter se srečuje z nizom nenavadnih dogodkov, ki si jih ni predstavljala niti v najhujših sanjah.

Film je pol nenavadnih preobratov, zato vas bo film pustil v negotovosti do zadnjega trenutka.

A Simple Favor je zato prava izbira za nedeljsko popoldne, zato si priskrbite najljubše priboljške ter uživajte v najbolj napetem filmu letošnjega leta, ki vas nedvomno ne bo pustil ravnodušne.

Foto: promo, Getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam