fbpx

Nega naravnih nohtov

Lepota, Novice

Lepe ženske roke in nohti so bili že od nekdaj občudovani. Roke so ogledalo človeka, zato si vzemite čas zanje in za nohte.

Lepe ženske roke in nohti so bili že od nekdaj občudovani. Ljudje se niti ne zavedajo, kako zelo pomembe so negovene roke in urejeni nohti, saj za nobeno žensko ne moramo reči, da je urejena, če ima pogrizene nohte in na njih okrušen lak. Roke so ogledalo človeka, zato si vzemite tudi čas zanje.

SUHI NOHTI– razslojene konice, suhi nohti brez leska, brazdasti (vse to nastane zaradi pomanjkanja vlage in izsušenosti nohov)
Priporočamo: oljček za obnohtno kožico, parafinska kopel za roke in nohte (pomaga tudi za poškodbe in revmo), podlak za suke nohte, ter kalcij

POŠKODOVANI NOHTI – počasnejša rast, mehki in tanki nohti (vse to nastane zaradi bolezni ali zaradi napačne odstranitve umetnih nohtov)
Priporočamo: podlak za krepitev nohtov (nail harder), ter viteminsko kremico ali oljček za nohte

MEHKI NOHTI – upogljivi, tanki, neodporni (nastane zaradi slabe prekrvavitve)
Priporočamo: – oljček za nohte s kreatinom, podlak s kalcjem

Potek nege naravnih nohtov

Roke vedno najprej razkužimo nato začnemo z masažo, ki traja 10min. Naslednja stopnja je, da potisnemo obnohtno kožico rahlo navzor po nohtu in je nikoli ne režemo. Nohtov na rokah ne pilimo ravno, temveč v rahlem loku po naravni obliki rasti, poliranje nadaljujem samo ob robu nohta in ne po površini saj s tem lahko stanjšamo povrhnjico. Lakiranje vedno začnemo z primernim podlakom, nadaljujemo z barvnim lakom in vedni zaključimo z nadlakom. Nego zaključimo z obnohtim oljčkom.

Podaljševanje nohtov

Velikokrat nam je že prišlo na uho, da nam podaljševanje nohtov lahko uniči lastne nohte, vendar to ni res, če se zato storitev prepustimo strokovnjaku. Še ne dolgo nazaj, so podaljševanje nohtov delali z raznimi kislinskimi geli, vendar se to danes ne dela več. Postopek ni več škodljiv in vaše roke so lahko zelo lepe in nohti kakršnekoli dolžine in barve si želite.

Postopek podaljševanja nohtov

Tako kot pri naravnih nohtih, roke najprej razkužimo, potem povrhnjico rahlo spoliramo z blokom za nohte, da le te niso več mastni, nadaljujemo s podaljševanjem, ki ga lahko izvajamo s konico ali šablono (odvisno od dolžine vašega nohta), ko smo to fazo obdelali, nadaljujemo z geliranjem, ki ga spajamo v uw lučki za nohte. Ko se noht po dveh minutah strdi, ga oblikujemo po želji in naredimo francosko ali poslikavo po želji. Na koncu zaključimo z gelom za sijaj ter tudi tega posušimo v uw lučki in obrišemo s tekočino za razmastitev. Vse skupaj traja 60min in na nego hodite na cca 4 do 5 tednov.

NOVO, NOVO, NOVO-SOAK OFF LAKI – nanase se kot lak, drži kot gel (revolucionarana storitev za naravno nego nohtov)

  • enostavno nanasanje
  • ne poskoduje naravnih nohtov
  • lak na nohtih drzi od 3 do 5 tednov
  • hitra izdelava
  • utrjevanje nohtov

Za več informacij ali naročilo pokličite 041 822858 Anamarija Erbeznik ( FC Panter )

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam