fbpx

Nenavadna torbica Meghan Markle razburila modne duhove!

Dogodki, Izpostavljeno, Lifestyle, Moda, Tuja scena, Znani

Torbico nenavadne oblike je izdelala modna oblikovalka Victoria Beckham, Meghan pa je nosila tudi škornje in plašč s podpisom te priznane ustvarjalke.

Nenavaden modni dodatek, ki si ga je za obisk božične maše izbrala mlada vojvodinja suseška, je med modnimi poznavalci takoj postal središče pozornosti, a ne le zaradi nenavadne geometrijske oblike – še najbolj je podoben ozki škatlici oziroma retro šatulji za dragocen nakit ali make up – pač pa je že samo po sebi vabljivo dejstvo, da je ta mini torbica ozke, zelo podolgovate in škatlaste oblike delo Victorie Beckham.

Kot že vemo, Njeno visočanstvo, Kraljica Elizabeta II. dosledno upošteva pravilo, da se morajo na tradicionalni vsakoletni božični maši pojaviti prav vsi člani družine – le huda bolezen bi nemara smela biti opravičilo za izostanek na tem pomembnem družabnem dogodku, ki je del večstoletne tradicije britanskega dvora.

Meghan Markle in njen soprog princ Harry

Na božično mašo sta kajpak letos prišla tudi oba mlada para, torej vojvodinja kambriška Kate Middleton in njen mož princ William ter novopečena zakonca Meghan in Harry. Kot smo sedaj že vajeni, sta bili mladi dve s svojima princema ponovno v soju vseh žarometov.

Obe vojvodinji sta se odločili za zelo klasične kose garderobe; Kate je nosila višnjevo rdeč komplet in plašč v enaki barvi, medtem ko se je Meghan kot že večkrat doslej odločila za njej očitno ljubo črno barvo.

Megino torbico je oblikovala Victoria Beckham

Plaščka kroja A z dvorednim zapenjanjem, ljubka klobučka in barvno ujemajoče se rokavičke ter obutev v enakem barvnem odtenku (v primeru Kate so bili to salonarji z nižjo peto, medtem ko je Meghan obula škornje) so zaokrožili njun modni izbor za obisk božične maše. Kajpak nista pozabili na torbici, a Meghanina je tokrat nase usmerila prav vso pozornost občinstva!

Torba VB s podolgovatim ogledalom je ‘hommage‘ retro šatuljam za ličila

To torbico zanimive, skoraj nenavadne oblike, je avtorsko podpisala britanska modna oblikovalka Victoria Beckham, tako kot škornje in plašč, ki ju je ob tej priložnosti nosila ljubka Meghan Markle, ki upravičeno vse bolj slovi kot ikona stila.

D. S.

Foto: Profimedia, Elle.rs, i-Images, What Megan Wore


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam