Nenavadno vedenje manekenke buri duhove – le kaj se dogaja z njo?

19. maj 2022

Nenavadno vedenje manekenke buri duhove – le kaj se dogaja z njo?

19. maj 2022
Foto: Profimedia

Pevka Megan Thee Stallion je na Billboardovi podelitvi nagrad praznovala nagrado za najboljšo raperko, ob njej pa je bila manekenka Cara Delevingne, ki se je cel večer obnašala sila nenavadno. 

Panseksualna manekenka in igralka Cara Delevingne se je 27-letne pevke Megan Thee Stallion držala kot klop. Začelo se je na rdeči preprogi, ko so oboževalci opazili, da je 29-letna manekenka vdirala v osebni prostor raperke in ni pustila, da bi jo fotografi fotografirali samo. Stopila je celo na rdečo preprogo in držala pevkino obleko.

Zvezdnici se pred dogodkom nista gibali v istih krogih ali si bili blizu, zato je celotna situacija še toliko bolj bizarna. 

Cara Delevingne, Billboard
Foto: Profimedia

Delevingne je nato celo sedela poleg Megan Thee Stallion, ki je poklepetala z Dojo Cat, še eno zvezdo tistega večera. Ko je Megan prejela nagrado, je Cara delala nenavadne grimase, vmes pa celo pokazala jezik zelo blizu pevkinemu obrazu ter se igrala z vlečko od njene obleke.

Kasneje se je manekenka nepričakovano pridružila pogovoru med pevkama. Pevki sta se le zasmejali, toda oboževalci sumijo, da jima je bilo v resnici v njeni bližini precej neprijetno.

Megan Thee Stallion je namreč kasneje med Instagram zgodbami delila fotografijo, na kateri sedi v občinstvu skupaj z Dojo Cat, Cara Delevingne pa je izrezana iz fotografije. Raperka celotne zadeve še ni komentirala.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic