fbpx

Neprecenljivo modno doživetje: Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana

#MBFWLJ, Izbor urednice, Moda, Novice, PR novica, Prva stran

Z Mastercard na MBFWLJ.

Prej, drugače in večje. Trije pridevniki, s katerimi lahko opišemo prihajajočo aprilsko edicijo mednarodnega premium tedna mode Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana. Tridnevni spektakel bo gostil doslej največje število modnih oblikovalcev, ob tem pa ustvarjalna ekipa MBFWLJ napoveduje nove scenografske mejnike ter še izboljšan programski okvir, ki v Ljubljano privablja tudi največje svetovne medije s področja mode, fotografije in lepote. Tudi tokrat bo Mastercard poskrbel, da bo za eno srečnico ali srečneža dogodek še posebej neprecenljiv. Berite dalje, če se tudi vi želite pridružiti Mercedesovi zvezdi.

Zmagovalec nagradne igre Neprecenljivo modno doživetje, ki poteka v blagovnici Maxi ter prodajalnah Modiana Šiška, Modiana Celje, Modiana Koper in Modna hiša Maribor, bo poleg ekskluzivnega povabila na otvoritveni večer aprilske edicije MBFWLJ nagrajen tudi z modnim stiliranjem Maje Bulc. Seveda bo na prizorišče prispel s prestižnim vozilom Mercedes-Benz, za dodaten pridih ekskluzivnosti bodo poskrbeli tudi umetniki ličenja MUD studio Slovenija in Mare dresura frizure. V nagradni igri bo podeljenih tudi 5 brezstičnih Mastercard plačilnih kartic, vsaka z dobroimetjem v vrednosti 100 evrov.

Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana je licenčni modni dogodek prestižne nemške avtomobilske znamke, ki v našo prestolnico prihaja dvakrat letno. Mastercard in blagovnica Maxi bosta ob tej izjemni priložnosti zmagovalcu nagradne igre ponudila ekskluziven vstop na otvoritveni večer MBFWLJ. Za glamurozno stilsko preobrazbo bo poskrbela Maja Bulc, ki smo jo imeli priložnost spoznati v različnih vlogah, predvsem pa kot zavetnico izbranega okusa za estetiko, modo, lepoto in dizajn. Na svoji izjemni manekenski in zdajšnji managerski poti je osvajala modne brvi Milana ter do uspeha vodila mnoge, ki z njo delijo strast do modnega poklica.

Tokrat pa bo njena vloga še posebej zahtevna, saj bo z oblačili in modnimi dodatki, ki jih najdemo v Maxiju, poskrbela za zelo vrhunski stajling zmagovalke ali zmagovalca nagradne igre Neprecenljivo modno doživetje. Blagovnica Maxi, glede na svojo lego v strogem centru Ljubljane, uspešno skrbi za razvoj nakupovalne kulture v Sloveniji ter izpolnjuje želje tako mimoidočih, kot najbolj zahtevnih obiskovalcev.

Enako skrbno bo poskrbljeno tudi za opazen in udoben prihod na otvoritveni večer MBFWLJ. Zmagovalec se bo na prizorišče namreč pripeljal s prestižnim avtomobilom znamke Mercedes-Benz in se po nepozabnem večeru z njim tudi odpeljal domov.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam