fbpx

Neprekosljiva modna ikona Melania Trump v 12-centimetrskih petkah!

Moda, Novice, Znani

Melania Trump je za prvo postajo celomesečnega državniškega obiska na tleh evropske celine oblekla midi krilo oblikovalca Martina Granta in božanske salonarje z visoko peto Christiana Louboutina!

Prva dama ZDA je na celomesečni državniški obisk na staro celino pripotovala v izjemnem modnem slogu! In to na dobesedno vrtoglavo visokih ‘stiletto’ petkah. Kot je že znano, je ameriški predsedniški par na obisku v Evropi, julija bosta obiskala Bruselj, Helsinke in tudi London, kjer se bosta spoznala s kraljico Elizabeto II.

Toda že takoj, ko je stopila na tla Pariza, je prva dama ZDA vnovič pokazala, da ima brezhiben okus za modo in je upravičeno postala modna ter stilska ikona. Za obisk Pariza, za katerega Melania rada pove, da je bil svoje čase njen drugi dom, je obula salonarje Christiana Louboutina, model se imenuje ‘So Kate’ (cena: 795 dolarjev), ki se ponašajo z 12-centimetrskimi ozkimi petkami.

9. julija sta Trumpova začela obisk stare celine, pri hitrejšem premikanju jima pomaga letalo Air Force One

Rjavolasa lepotica slovenskih korenin je pogled skrivala za over-size sončnimi očali, sicer pa je s svojo umirjeno, dovršeno damsko in elegantno podobo navdušila prav vse modne kritike, medije in opazovalce. Odločila se je za nadvse ženstven videz: ozek rdeč puli je stilirala z midi krilom francoskega modnega oblikovalca Martina Granta (cena: okoli 430 USD).

Melania je vse navdušila z izborom krila midi dolžine zanimivega kroja

Posebnost krila, ki ga podpisuje Grant, je v njegovem zanimivem kroju, ki se spodaj razširi v A-linijo, ta je s svojo voluminoznostjo ter ljubkim ženstvenim pasom uplenil vse poglede tako modnih kritikov kot nas preprostih ljubiteljev lepih oblačil…

Model se imenuje ‘So Kate’, v ZDA stane 795 USD, podpisal jih je mojstrski Christian Louboutin

Seveda pa nihče od nas ni mogel spregledati obutve, s katero je Melania dopolnila ta super učinkovit modni izbor! Le kako bi jo sploh lahko, ko pa se seksi salonarji čevljarskega velemojstra Christiana Loubotina dičijo s kar 12-centimetrskimi, ubijalsko ozkimi petkami stiletto, na katere znajo stopiti ter v njih hoditi samo mojstrice in poznavalke hoje v visokih petkah.

To pa Melania kot nekdanja manekenka zagotovo obvlada kot za šalo. Christian Louboutin salonarji so sicer iz PVC materiala in z zanimivim vzorcem, ki ga še popestrijo nadrobnosti v rdeči barvi. Če boste dobro pogledali, ima model So Kate salonarji s stiletom čez prste vgraviran oblikovalčev podpis, ob strani pa izpisano besedo Paris.

Pred seboj imamo tako Melaniin ponovni zadetek v polno, ocena – za čisto modno ‘desetko’, in kar ne moremo dočakati, s čim vse nas bo še presenetila v juliju (mislimo kajpada na njene modne stylinge), ko se bo z možem Donaldom Trumpom zadrževala na tleh Evrope. Prepričani smo, da bomo imeli priložnost občudovati še kar nekaj posrečenih modnih kombinacij prve dame ZDA v času obiska predsedniškega para na Stari celini.

 

Avtor: D. S.

Foto: Profimedia, US Weekly, BreitBart, Yahoo News, The Conservative Cartel, Elle.rs


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam