fbpx

Neprepoznavna Britney Spears

Moda, Novice, slider

S strani kultne revije V magazine je bila izbrana kot obraz za naslovnico njihove jubilejne stote izdaje.

Pop princesa Britney Spears se vrača v velikem slogu. Dolgo je nismo videli na naslovnicah, čeprav je bila ves čas v pogonu. Poleg svojega šova v Las Vegasu, pripravlja tudi svoj deveti studijski album. S strani kultne revije V magazine je bila izbrana kot obraz za naslovnico njihove jubilejne stote izdaje. 34-letna ameriška pop zvezdnica je pozirala pred objektivom legendarnega fotografa Maria Testina.

Ko smo razmišljali o osebi, ki bi bila vredna naslovnice naše 100. izdaje, smo se vprašali: kdo je pop zvezda in glasbenik, ki je postal simbol tega, kar V predstavlja. In obstajal je samo en odgovor: Britney. Kdo na svetu ni odrastel ob poslušanju njene glasbe? Poleg tega pa je minilo kar veliko časa od njene zadnje pojave in njena vrnitev je še toliko bolj zabavna in presenetljiva,

je dejal urednik Stephen Gan.

Pod dokaj zahteven stajling se je podpisal Robbie Spencer. Na vsaki od treh naslovnic Britney nosi glamurozne kose prestižnih blagovnih znamk, kot so Balmain, Christian Louboutin, Fendi, La Perla in Louis Voitton.

br

brit1

br1

brit2

br2

brit3

Foto: V magazine


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam