fbpx

Neprepoznavni otroci Angeline Jolie!

Znani

Na premiero filma Maleficent: Mistress of Evil je Angelina Jolie prišla v dramatični črni obleki z okrasnim škorpijonom, kljub temu pa so bili najboljši modni dodatek njeni otroci.

44-letnica v temačnem Disneyjevem fantazijskem filmu igra hudobno vilo Maleficent, zato ne preseneča, da se je na premieri pojavila v temni in »nevarni« obleki.

Igralka, ki nas pogosto preseneti s svojo izbiro oblačil, je nosila črno obleko z odprtim hrbtom, polnim tetovaž, piko na i pa je dodala broška s cirkoni v obliki škorpijona.

V novem filmu Maleficent in njena krščenka Aurora, ki jo igra Elle Fanning, raziskujeta zapletene družinske odnose, pri tem pa odkrijeta nove temačne skrivnosti, nevarne sovražnike in nepričakovane pomočnike.

Še več pozornosti kot Angelina in njena obleka, so prejeli njeni otroci (z izjemno najstarejšega Maddoxa, ki študira v singapurju).

Šestkratna mama je na premiero v gledališče El Capitan v Los Angelesu prišla v spremstvu Paxa (15), Zaharo (14), Shiloh (13) ter dvojčkoma Vivienne in Knoxom (11). Celotna družina je imela ob prihodu na rdečo preprogo široke nasmeške in množica se ni mogla načuditi, kako odrasli so videti.

Pred kratkim je Angelina za revijo Hello! izjavila, da se kot mama najstnikov ponovno odkriva v tej vlogi.

»Med odraščanjem otrok sem opazila, da so vsi močni posamezniki, vendar so odprti. Trudim se jih vzgajati kot moja mama, biti prijazna in milostna, strpna in tolerantna,«

je povedala.

Foto: Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam