Neverjetne novice pri Celine Dion

24. julij 2024

Neverjetne novice pri Celine Dion

24. julij 2024
Foto: Profimedia

Se bo vrnila na oder?

Zdi se, da se bo Celine Dion vrnila na oder, in to že ta petek, poroča Variety. Pevka naj bi nastopila na otvoritveni slovesnosti olimpijskih iger. To bi bil pevkin prvi nastop od leta 2022, ko je morala zaradi bolezni odpovedati turnejo.

Kot je znano, so zdravniki pri Kanadčanki diagnosticirali neozdravljivo in redko nevrološko motnjo, imenovano sindrom otrdelosti. Simptome je pevka začutila že pred 17 leti, a jih je ignorirala, je razkrila v svojem dokumentarnem filmu.

Foto: Profimedia

Dion je sicer res že v francoski prestolnici. V Pariz je prispela v ponedeljek, nastanjena pa je v hotelu Royal Monceau v bližini Elizejskih poljan, kjer so opazili tudi Lady Gaga, še eno potencialno pevko na slovesnosti.

Zvezdnica je sicer v aprilskem intervjuju za francoski Vogue namignila, da je njena vrnitev na oder morda že pred vrati. “Odločila sem se, da bom delala z vsem svojim telesom in dušo, od glave do pet, z medicinsko ekipo. Moj cilj je spet videti Eifflov stolp!” je dejala.

To sicer ne bi bil pevkin prvi nastop na olimpijskih igrah. V Atlanti leta 1996 je igre odprla s pesmijo The Power of the Dream. Slovesnost si je ogledalo rekordnih 3,5 milijarde ljudi po vsem svetu.

Avtor
Piše

I. K.

Style. Več novic