Nicki Minaj aretirali zaradi posedovanja droge

27. maj 2024

Nicki Minaj aretirali zaradi posedovanja droge

27. maj 2024
Foto: Profimedia

Nicki Minaj aretirali zaradi posedovanja droge

27. maj 2024

Raperko Nicki Minaj so na Nizozemskem letališču pridržali zaradi posedovanja marihuane, zaradi česar je morala prestaviti tudi svoj koncert.

Na letališču v Amsterdamu so v prtljagi Nicki Minaj našli marihuano. Raperka so sicer po plačilu kazni izpustili, zaradi incidenta pa je morala odpovedati sobotni koncert v Manchestru.

Na svojem Instagramu je objavila posnetek z delom pogovora z nizozemsko policijo na amsterdamskem letališču Schiphol, še pred tem pa delno dogajanje objavila v Instagram zgodbah, ki se po 24 urah izbrišejo.

Foto: Profimedia

Na posnetku so jo po poročanju spletne strani CNN policisti pozvali, naj vstopi v policijski kombi, na njeno vprašanje čemu, pa so odgovorili, da je aretirana, ker ima pri sebi droge. Nicki je odgovorila: “Ne prenašam drog.”

Ob kasnejši objavi na Instagramu je zapisala, da so ji skušali preprečiti, da bi imela koncert. “Vzeli so mi torbe, še preden sem jih lahko videla. Spravili so jih na letalo. Zdaj pravijo, da čakajo na carino,” je zapisala in dodala, da je vse, kar so storili, nezakonito.

Nicki je trenutno na svetovni turneji Pink Friday 2 v podporo zadnjemu albumu, ki je izšel konec lanskega leta. Zaradi odpovedi koncerta je bilo njenih 20.000 oboževalcev šokiranih in razočaranih, še posebej, ker je bila odpoved najavljena v istem času, ko bi morala stopiti na oder.

Foto: Instagram @nickiminaj
Foto: Profimedia

Nicki se je za odpoved že opravičila. “Prosim, sprejmite moje najgloblje in najiskrenejše opravičilo. Danes so zagotovo vedeli, kako me prizadeti, a tudi to bo minilo,“ je dejala Minaj in dodala, da bo nadomestni datum koncerta v juniju ali juliju.

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic