fbpx

Nicole Kidman: “Naenkrat me vsi prepoznajo na cesti!”

Lifestyle, Prva stran, Zanimivosti, Znani

Zaradi vloge Celeste v nanizanki Majhne laži je Nicole spet nadvse priljubjena – tudi med prijatelji svojega moža.

Na gostovanju pri komičarki Ellen Degeneres je znana igralka avstralskih korenin, ki ima že dolgo stalni naslov v sončni Kaliforniji, povedala v uvodu omenjeno trditev in seveda so se vsi čudili. Kar je nameravala Nicole povedati, je najbrž to, da je za nov val njene slave zaslužna HBO-jeva serija Majhne laži (Big Little Lies), v kateri igra bogato Celeste, ki trpi fizično in psihično nasilje svojega moža.

“Kar naenkrat me vsi ustavljajo na cesti ali na letališču. Vsi bi radi poklepetali in predvsem izvedeli, kaj se zgodi v naslednjem nadaljevanju. Celo Keithovi prijatelji so mi začeli pošiljati sporočila. Tedaj sem pomislila – to je prav neverjetno!”

Pred to mini serijo, ki zdaj teče drugo sezono, že dlje časa ni igrala v kakšni omembe vredne vlogi, ne le, da bi jo po njej prepoznali, ampak taki, da bi njej sami omogočila, da v popolnosti zgradi določen lik in z njim pusti močan vtis na gledalce, je dodala Kidmanova.

Pravi tudi, da je bilo težko prikazati odnos, ki ga ima Celeste s svojim soprogom (tega igra Alexander Skarsgard). “Bilo je čudno in nekoliko neprijetno. Toda veliko žensk gre skozi take izkušnje in zato sem želela verodostojno prikazati ta zapleten odnos in čustveno ozadje. Da bi prikazali resničnost takega odnosa, je moral biti element nasilja prisoten in do neke mere resničen.”

Ko je končala s sceno, se je samo ‘izklopila’, pravi Nicole. “Šla sem domova in molčala. Ko pa smo snemali kakšne zares nasilne scene, pa sem res trpela, vse moje telo,” je še povedala igralka, ki v seriji igra s še dvema slavnima kolegicama – Lauro Dern in Reese Witherspoon.

 

Foto: Tom + Lorenzo, Popsugar, HBO


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam