fbpx

Nihče je ni pričakoval na Oskarjih, prišla je pol gola in ukradla šov!

Znani

Kendall je prišla v zelo pomanjkljivi toaleti, kakršno bi si lahko J. Lo ali Liz Hurley pred leti samo želeli. Obleko je ukrojil in sešil Rami Kadi, libanonski oblikovalec visoke mode

Povsem jasno je, da manekenke in resničnostne starlete Kendall Jenner nihče samoumevno ne čaka na podelitvi Oskarjev, saj tam nima česa početi kot predstavnica filma ali strokovne žirije, toda vseeno jo je na svojo zabavo povabila modna revija Vanity Fair.

In tako se je mladenka nepričakovano znašla v samem središču pozornosti, tako zaradi svežine svojih let, še bolj pa zaradi drzne večerne obleke, ki jo je izbrala za eno od zabav, ki se po tradiciji vsako leto odvijajo po gala oskarjevski ceremoniji.

Kendall je prišla nanjo na pol gola, ali pa lahko rečemo vsaj v zelo pomanjkljivi večerni toaleti, kakršno bi si lahko J. Lo ali Liz Hurley pred leti samo želeli.

Z leve proti desni: Kendall Jenner, Caitlyn Jenner in Sophia Hutchins na Vanity Fair zabavi

Dovolj je povedati (in si ogledati), da je ta večerna obleka pokrivala samo ‘strateška’ mesta na njenem telesu. Obleko je ukrojil in sešil libanonski oblikovalec visoke mode Rami Kadi, gre pa za stvaritev iz njegove nove haute couture kolekcije za pomlad 2019.

Res ne manjka dosti, pa lahko del te obleke zleze v mednožje!

Zaradi močnega vtisa, ki ga pusti obleka, je Kendall povsem pravilno zraven izbrala minimalistične modne dodatke, make-up in salonarje. Oblikovalec Rami Kadi pa je potem, ko je zaradi Kendall završalo od zanimanja, povedal, da je obleka sešita iz žametnih resic, biserčkov in kristalov, predstavil jo je januarja letos na tednu visoke mode v Parizu.

Kendall in Caitlyn (včasih Bruce)

Kendall je na zabavo pripeljala svojega očeta Brucea Jennerja, ki pa mu je, odkar si je spremenil spol, ime Caitlyn Jenner. Caitlyn je nosil(a) kratko oblekico z bleščicami z zanimivimi (pol)rokavi v stilu netopirjevih kril. Mi pa bomo zaključili kar tu, z ugotovitvijo, da gre za zares zanimivo družino, ki zna pritegniti pozornost!

D. S.

Foto: Vanity Fair, Zimbio, Cosmopilitan (Getty Images), Newsoneplace, HuffPost


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam