fbpx

Nihče se ne dela bolj norca na račun slavnih, kot ta ženska!

Lifestyle, Novice

Če še niste slišali za komičarko Celeste Barber, je mogoče napočil čas, da jo spoznate. Med poplavo popolnih in fotošopiranih fotografij smo na Instagramu našli njen profil, ki prikazuje dejansko sliko ženske.

Ob gledanju njenih objav se nam zdi, da je Celestin profil med najbolj pristnimi in zabavnimi, saj se je odločila sprejeti šale na svoj račun in se hkrati primerjati s slavnimi ženskami.

In kaj pravzaprav Celeste počne? Samooklicana anti-influencerka, igralka in komičarka, ki redno poudarja, da je biti težko v zakonu z osebo, ki je veliko lepša in postavnejša od nje (pri tem se vedno sklicuje na #hothusband), se je odločila dvigniti glas za vse ženske sveta, ki niso videti kot sestra dvojčica Angeline Jolie.

Celeste Barber z družino

Celeste dnevno spremlja profile slavnih in seksi žensk ter se na duhovit in svojevrsten način fotografira v podobnih pozah. V tem je postala tako dobra, da ima že več kot štiri milijone zvestih sledilcev.

Če vidi fotografijo Kourtney Kardashian na kuhinjskem pultu s čajem za hujšanje, bo pozirala v isti pozi – s kozarcem vina.

Jennifer Lopez svoje oboževalce razveseli s selfijem v ogledalu, oblečena v kopalke, kjer se vidi njena osupljiva postava, Celeste pa vrne z identično fotografijo, kjer lahko občudujemo njeno (še bolj polno) postavo.

Komičarka je postala tako popularna, da se kmalu odpravlja na prvo samostojno turnejo po Ameriki in njen šov v New Yorku je že razprodan. . Na turneji bo Celeste obiskovalcem razlagala, kako so nastale ideje za nekatere najbolj popularne fotografije in zakaj ne bi smeli slavnih žensk z nerealnimi telesnimi merami imeti za svoje vzornike.

Mogoče pa bomo Celeste videli tudi v Evropi? Njena sporočila so nedvomno prava.

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam