fbpx

Nikoli bolj provokativna: Čisto gola Naomi Campbell na naslovnici revije Vogue

Lepota

Naslovnica britanskega Voguea vzdiguje veliko prahu.

V članku, ki ga je za revijo napisala sama, je odprla dušo in svetu priznala nekaj nenavadnega – da se v svojem telesu nikoli ni počutila sigurno.

Nekaj fotografij je temnopolta gazela objavila na svojem Instagramovem profilu ter zapisala: »Dolgo, zelo dolgo se v svojem telesu nisem počutila dobro. Tako dolgo, da mi je bilo med kariero pogosto zelo nelagodno, kadar sem se morala fotografirati razgaljena ali v spodnjem perilu.«

»Med odraščanjem se sploh nisem počutila lepo in prijetno v svoji koži. V šoli so me pogosto zbadali z grdimi imeni, kar je v meni izzvalo veliko nesigurnost. Spomnim se, da so bili najlepši trenutki takrat, kadar sem plesala. Ure plesa so bile moja uteha, samo takrat sem se dobro počutila v svojem telesu in do določene meje sprejela svoje telo,« je še zapisala.

»Tudi kasneje nisem bila dosti drugačna. Tako v karieri, kot tudi zasebno,« je priznala manekenka, ki je na pragu 50-ih videti tako samozavestna, kot v času kariere.

»V vsakdanjem življenju nisem želela, da pritegnem poglede, sploh pa ne v ozkih hlačah in pajkicah. Kadar nosim te kose, obvezno oblečem majico ali nekaj okoli trebuha, da nisem preveč gola,« je še pojasnila Naomi.

foto: Instagram, Vogue


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam