Nikoli ne bi rekli, da ima ena najbolj znanih žensk na svetu že 75 let!

28. junij 2024

Nikoli ne bi rekli, da ima ena najbolj znanih žensk na svetu že 75 let!

28. junij 2024
Foto: Profimedia

Priznala je, da sta njen recept za mladostni videz tudi McDonald’s in vodka.

Ameriška modna oblikovalka Vera Wang je pred kratkim praznovala svoj 75. rojstni dan. Preden se je podala v modo, se je ukvarjala z umetnostnim drsanjem. Delala je za Vogue in Ralph Lauren in leta 1990 odprla svoj lastni butik s poročnimi oblekami.

Njeni sledilci na Instagramu, ki jih je več kot tri milijone, pogosto pohvalijo njen mladostni videz. “Sploh se ne staraš” in “Prosim boga, da se v naslednjem življenju rodim kot Vera Wang” se glasijo komentarji pod njenimi objavami.

Vera je lani za BBC razkrila, kaj je njen recept za mladostni videz. Poudarila je pomembnost dobrega spanca in da si vsak večer pripravi koktajl z vodko. Ne upira se niti hitri prehrani. “Jem tudi McDonald’s, absolutno. Lahko ga naročujem dva tedna zapored, potem pa spremenim prehrano,” je povedala in dodala, da obožuje krofe, polnjene s smetano in s sladkorjem.

“V modi sem od svojega 19. leta. Nikoli nisem razmišljala o svojem videzu, verjetno zato, ker vsak dan delam z najlepšimi ženskami na svetu. Imam jih za svoje muze in morda je to dober način za spopadanje s staranjem. Zato sem vedno govorila, da je skrivnost v koktajlu z vodko,” je hudomušno pripomnila Vera.

Danes Vera v okviru svoje znamke poleg poročnih oblek izdeluje tudi oblačila za vsak dan, čevlje, modne dodatke in celo namizno posodo.

Avtor
Piše

Ana Fetih

Style. Več novic