fbpx

Nina Štajner – v življenju hočem najboljše ali nič

Izpostavljeno, Lifestyle, PR novica, slider

Najboljše ali nič. To je moto po katerem živi arhitektka in lifestyle blogerka Nina Štajner.

Najboljše ali nič. To je moto po katerem živijo uspešni posamezniki, med njimi je tudi arhitektka in lifestyle blogerka Nina Štajner.   

Ambasadorka projekta Odkrivamo slovenske kotičke

Nina Štajner je ambasadorka projekta, ki poteka v sodelovanju s podjetjem Mercedes Benz Slovenija in družbo OMV Slovenija. Tokrat je bil cilj obisk skritega kotička izvira reke Kamniške Bistrice, ki vsakega obiskovalca nagradi s slikovito naravo in svežim zrakom.  

Nina dopoldne uspešno krmari med izzivi notranjega oblikovanja butičnih stanovanj, popoldne pa išče navdih za svoje delo in piše svoj lifestyle blog – Kitchy World.

Pot je pomembnejša od cilja

Tako kot je pot do uspeha v življenju tista, ki soustvarja posameznikovo zgodbo, je pomembna tudi pot, ki jo prevozimo z avtomobilom do končnega cilja.

Ker v avtomobilu preživimo čedalje več časa, ni vseeno, kakšen je avtomobil, s kom si ga delimo, kje se ustavimo med potjo in kako se razvajamo med vožnjo.   

Mercedes-Benzov zapeljivec

Na poti do izvira Kamniške Bistrice ji je družbo delal eleganten, varen in zmogljiv Mercedes Benz CLA, v katerega bi poleg beležke, vzorcev in katalogov lahko spravila še precej kovčkov, saj s prostornino prtljažnika 470 litrov nudi več kot dovolj prostora tako za vsakodnevne opravke kot za daljše izlete. Tistim s potrebo po še večjem prostoru je na razpolago njegov veliki brat CLA Shooting Brake, s 495-litrskim prtljažnikom.  

CLA je avto, ki ga zaznamuje avantgardski kupejevski dizajn z značilnimi močnimi linijami in športnim karakterjem. Če ste vajeni povprečja, potem ta avto ni za vas, saj izstopa na vsakem koraku.

Zapeljiva in privlačna oblika zunanjosti se nadaljuje tudi v notranjosti, ki jo plemenitijo izbrani materiali in suveren občutek za volanom med vožnjo.

Pri zastopniku Mercedes-Benza, Autocommercu pravijo, da vam ga bodo sosedje zavidali.

Ampak privlačni videz in prostornost sta samo dva izmed adutov Mercedes-Benzovega razreda CLA. Z naprednimi varnostnimi sistemi, inteligentnim štirikolesnim pogonom in dinamično vožnjo bo utišal tudi najzahtevnejše voznike.

Po dobri kavi se dan pozna

Za jutranje in popoldansko razvajanje borbončic arhitektke in blogerke Nine, je poskrbela odlična kava VIVA Cafe, pripravljena s pravim mlekom. Za tiste, ki prisegate na jutranji obred s kavo, je obisk enega izmed 36 bencinskih servisov OMV VIVA prava odločitev za dober začetek dneva.

VIVA Cafe je posebna kava z razlogom. Pot kave do vaše skodelice se začne že z izbiro sveže kave, pražene v Italiji in skrbno načrtovanega skladiščenja ter s pripravo kavnega napitka, ki nikoli ni prepuščena naključju.

»Izbrana kavna zrna, ki so nežno in skrbno popražena, dajejo bogato in intenzivno kavno aromo z najboljšo kremo. Pridobivanje in proizvodnja kavnih zrn, iz katerih nastane mešanica VIVA Cafe, potekata po načelih pravične trgovine, kava VIVA Cafe pa nosi certifikat pravične trgovine Fairtrade.«

V nasprotju s tistimi iz avtomata pa za piko na i pri kavnih napitkih poskrbi pravo mleko s proteini brez aditivov in sladil.  

Nina kot ekološko ozaveščena kofetarica prisega na trajnostno keramično skodelico VIVA , saj je z njeno pomočjo okolje čistejše, pitje dobre kave na poti pa pravi užitek.

Prednosti uporabe VIVA keramične skodelice:

  • skrb za naravo, saj je manj odpadkov (ni odpadnega materiala – plastičnih lončkov),
  • cenejša kava (za 10 centov),
  • v (pre)natrpanem urniku ni skrbi glede čistoče skodelice, saj vam jo brezplačno očistijo na bencinskem servisu OMV VIVA, in
  • možnost uporabe skodelice za raznovrstne tople napitke.

Cilj  izvir reke Kamniške Bistrice

Kamniška Bistrica izvira v ledeniški dolini na koncu soteske Kamniške Bistrice. Izvir je znan kot eden izmed tistih (še) neokrnjenih delov bogate slovenske narave. Zato je ob obisku ključno upoštevanje navodil pristojnih služb za vzdrževanje okolice in trajnostno ravnanje z odpadki, saj želimo ohraniti naravo čisto tudi za naslednje generacije.

V toplih dnevih sta lahko obisk izvira Kamniške Bistrice ter posedanje v bližini prava osvežitev in odklop od stresnega mestnega življenja. Tisti malce bolj radovedni si lahko v bližini ogledate tudi Plečnikov dvorec, sotesko Predaselj, spominski park in slap Orglice.

Foto: Jan Gregorin

Vsebino omogočata Avtocommerce (Mercedes-Benz) in OMV Slovenija


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam