Kaj v enem dnevu jedo osebne trenerke: Nives Orešnik

15. marec 2023

Kaj v enem dnevu jedo osebne trenerke: Nives Orešnik

15. marec 2023

Bivša Exatlon tekmovalka in uspešna osebna trenerka Nives Orešnik je z nami delila, kaj poje na svoj običajen dan.

Nives Orešnik je 31-letna osebna trenerka, ki s svojimi sledilci pogosto deli svoje aktivno in zdravo življenje. In ker dobrih in zdravih idej za obroke v dnevu nikoli ne bo preveč, smo jo kot bivšo gimnastičarko in uspešno osebno trenerko povprašali, kakšen je njen jedilnik na običajen dan.

Nives trdi, da predvsem obožuje zdrave hitre obroke, ker se med tednom pogosto vrača domov dokaj pozno, rada pa si tudi privošči domač kruh. Zdrava in hranljiva prehrana je zanjo ena izmed ključev do njenega ravnovesja, poleg redne vadbe in notranjega miru.

ZAJTRK

Za zajtrk si običajno pripravi ovseno kašo v katero vmeša beljakovine v prahu, po vrhu pa posuje sadje. Ob okusni ovseni kaši pa si seveda privošči tudi kavico.

Foto: Unsplash

Čez vikende je njen zajtrk malce drugačen in ga običajno sestavljajo jajca, zelenjava in kruh.

MALICA

Za malico si Nives običajno privošči raznoliko sadje, proteinske pudinge ali pa smoothie.

KOSILO

Za kosilo pravi, da ima nekaj različnih standardnih kosil, med katerimi menja. Zelenjavna skleda s tuno ali mesom, rezanci z zelenjavo, meso na azijski način, ali pa domač burger.

Foto: Unsplash

VEČERJA

Zvečer si Nives najraje pripravi svoj beljakovinski smoothie, saj je lahko prebavljiv in ne moti spanca. Občasno pa si pripravi tudi zelenjavno juho ali popečene kruhke z namazom.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic