fbpx

NJIHOVA PRAVILA: 6 glavnih zapovedi modno osveščenih žensk!

Izbor urednice, Moda, Novice, slider

Nikoli ne nasedajo očitnim trendom.

Ženske zelo rade spremljajo trende, da so v vsakem trenutku urejene in videti popolne. V svojih slogih se med seboj seveda razlikujejo, vedno pa se vse trudijo, da so edinstvene. Kar pa jim je še bolj pomembno je, da jim oblačila pristojijo in nosijo tisto, kar najbolj laska njihovim postavam.

Tiste ženske, ki jim je videz resnično pomemben, poskrbijo prav za vsak detajl in zato le redko izgledajo, da se za končni izgled zelo trudijo. Modna strokovnjakinja Laura Crake je odkrila njihove glavne zapovedi, ki se jih ves čas držijo, in če se jih boste držali tudi vi, se bodo za nami nedvomno obračali številni pogledi.

files

Nikoli ne nasedajo očitnim trendom

Medtem ko nekateri vsako sezono čakajo, da bi kupili najbolj prepoznavne kose, ki so trenutno v trendu, ženske s slogom ne želijo biti tako brez domišljije. Nikoli ne nosijo najbolj popularne torbe samo zato, ker je trenutno največji hit sezone ali must – have oblačil, v katerih sta bili opaženi Kim ali Rihanna.

paris-street-day-6-21

Obožujejo bluze in srajce

Ta dva kosa velikokrat povezujemo izključno s formalnimi outfiti, za modno osveščene ženske pa sta ena izmed najbolj vsestranskih oblačil. Brezbrižno jih odpete nosijo na plaži ali za poslovni sestanek, v kombinaciji z oprijetim krilom. Najbolj priljubljena barva je bela in svetlomodra.

Njihov moto je: Kakovost in ne količina

Modno osveščene ženske nimajo omare, ki je prepolna z oblačili. Med razprodajami nikoli ne podležejo impulzivnemu nakupovanju, da kupijo oblačila, ker so znižana za 50 odstotkov. Vedno kupujejo namensko in organizirano.

fcbd6b66e0e7d0668997cc7e52faad1b

Čevlje imajo rajši kot torbe

Več pozornosti posvečajo temu, kar imajo obuto, kot pa kar jim visi z roke. Kadar nosijo prave čevlje, se preostanek modne kombinacije poklopi sam od sebe. Čez dan najraje nosijo preproste čevlje z ravnim podplatom ali nizkimi petkami, zvečer pa se prepustijo domišljiji in nosijo različne modele, od takih s pentljami do okrašenih z bleščicami ali modele iz kačjega usnja.

Znajo poiskati nove, še ne izpete modne znamke

Ta novi modni oblikovalec, o katerem vsi govorijo? Modno osveščene ženske ga poznajo že mesece. Odkrile so ga slučajno, prav tako kot večino modnih znamk, ki jih rade nosijo.

S frizuro niso obremenjene

V frizerskem salonu nikoli ne zahtevajo striženja po vzoru zvezdnic, ampak je njihova frizura preprosto – njihova. Ne uporabljajo likalnikov za lase, saj bi prav to iz las izbrisalo vso njihovo osebnost.
Vse, kar večina od nas sovraži (mastni in neukrotljivi lasje), jih modne osveščenke sprejemajo in rešujejo z najbolj preprostim spenjanjem v čop.

ponytails_inspiration_beauty-62

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam