fbpx

Noč presenečenj v Kristalni palači

Dogodki

V nedeljo, 20. oktobra, je bila Kristalna palača eno od treh prizorišč prestižnega dogodka »BMW Night of surprises – Join the future«.

V nedeljo, 20. oktobra, je bila Kristalna palača eno od treh prizorišč prestižnega dogodka »BMW Night of surprises – Join the future«. Na dogodku, ki se ga je udeležilo 130 ljudi oziroma 65 parov, je s svojim prestižnim vložkom sodelovalo pet partnerjev, poleg družbe BTC, še BMW, Petrol, Riko in Magistrat International.

Dogodek je potekal zaporedno na treh prestižnih ljubljanskih lokacijah – v Operi, v Galeriji Emporium in v Kristalni palači. Na vsaki od njih je goste je čakalo posebno presenečenje. Vrhunec večera presenečenj se je zgodil v Kristalni palači, ki je dodala dogodku svoj prestižni pridih kot najvišja in hkrati najbolj trajnostna zgradba v Sloveniji.

Goste je v Kristalni palači v vrhuncu večera očarala predstavitev novega BMW, ki bo na ceste zapeljal šele v letu 2016 in je eden izmed štirih prototipnih vozil na svetu. Gre za električno športno vozilo, ki pomeni revolucijo v avtomobilski industriji. Vsebinsko dodano vrednost sta dogodku prinesla predsednik uprave Petrola, Tomaž Berločnik, s predavanjem o energetski oskrbi mest v prihodnosti ter profesor Ian Sutherland iz Kanade s svojim razmišljanjem o družbenih spremembah v prihodnosti.

Kristalna palača je na dogodku dokazala, da ni le najvišja in najbolj trajnostna zgradba, temveč mnogo več. Je prostor, ki prinaša sporočila prihodnosti, drznosti, prebojnosti in tudi prestiža. Veseli smo, da je Kristalno palačo kot takšno prepoznala tudi prestižna znamka kot je BMW.

BMW Join The Future 20.10.2013 - Photo Ziga Intihar-402 BMW Join The Future 20.10.2013 - Photo Ziga Intihar-395

BMW Join The Future 20.10.2013 - Photo Ziga Intihar-388 BMW Join The Future 20.10.2013 - Photo Ziga Intihar-387

Foto: Žiga Intihar


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam