fbpx

Nočna mora letošnjega poletja: Kopalke s paščki

Moda, Nega telesa, Ženska moda

Za večino žensk je kupovanje kopalk prava nočna mora, saj dandanes prodajalci ponujajo toliko različnih modelov, da se je težko odločiti za ene same. Vsi se izogibamo belim črtam, ki se poznajo po sončenju v kopalkah, ženske smo še posebno občutljive, predvsem na zgorji del telesa, saj rade oblačimo obleke in majice brez naramnic. Iz […]

nočnamora kopalke

Za večino žensk je kupovanje kopalk prava nočna mora, saj dandanes prodajalci ponujajo toliko različnih modelov, da se je težko odločiti za ene same. Vsi se izogibamo belim črtam, ki se poznajo po sončenju v kopalkah, ženske smo še posebno občutljive, predvsem na zgorji del telesa, saj rade oblačimo obleke in majice brez naramnic. Iz neznanih razlogov, so se modni oblikovalci kopalk čez lužo odločili biti zelo kreativni z bikinkami in monokinkami za letošnje poletje.

nočnamora kopalkeTrend letošnjega poletja so monokinke, mešanica med dvodelnimi in enodelnimi kopalkami, kjer je zgornji del povezan s kopalnimi hlačkami s trakovi, sponkami ali večjim kosom tkanine. Moteče črte, ki se poznajo od sončenja s takšnimi kopalkami pa vam lahko povročijo veliko težav.

V izogib tem težavam, ki jih prinašajo modne kopalke so poletna ogrinjala in pa seveda enostaven zgornji del, ki je brez naramnic. Ta model je primeren le za sončenje oz. sprehajanje, saj je kakršna koli večja aktivnost, kot na primer plavanje, z njim skorajda neomogočena, ne glede na velikost prsi. Priporočljive so tudi lahka ogrinjala in pa seveda tiste malo bolj pogumenjše lahko zgorji del kopalk med sončenjem kar odvržete.

 

 

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam