fbpx

Norija na spletu zaradi nosečnosti Kylie Jenner

Dogodki, Izpostavljeno, Lifestyle, Novice, Prva stran, Style Mama, Tuja scena, Znani

Novica o nosečnosti mlade zvezdnice je izzvala bolj ali manj posrečene komentarje uporabnikov Twitterja.

Najmlajša članica klana Kardashian je noseča s 25-letnim reperjem Travisom Scottom, s katerim se videva od aprila letos. Tako se je glasila novica, ki je obkrožila svetovni splet v petek. No, nosečnost je že uradno potrjena s strani družine Kardashian.

A na račun petkove nepotrjene novice se je na Twitterju oglasilo na deset tisoče uporabnikov tega družbenega omrežja, ki so zapisali bolj ali manj posrečene šale v zvezi z nosečnostjo slavne mladenke.

Kyliejina polsestra Kim Kardashian pa je res noseča, saj s Kanyeom Westom pričakuje otroka, ki ga nosi nadomestna mati. Če bi bila novica o Kyliejini nosečnosti resnična, bi se najbolj znana ‘reality show’ družina na svetu torej povečala za kar dva člana.

Kylie in Travis

Da je Kylie noseča, so menda najprej zatrdili bližnji prijatelji te zvezdnice. Kaj pa so zapisali uporabniki Twitterja? Nekateri so menili, da je novica spretno lansirana (naj bo resnična ali tudi ne) tik pred posebno oddajo o 10. obletnici resničnostnega šova in da je mama Kris prava PR genijka. Drugi so bili bolj zlobni in so spraševali, ali bo Kyliejin otroček prišel na svet z novim odtenkom šminke ter delal reklamo znamki Kardashian Beauty.

Spet tretji so primerjali zadevo kar s Trumanovim šovom, kar seveda ni daleč od resnice. Četrti so si zaželeli, da bi bili na mestu tega še nerojenega (in nepotrjenega) otroka, saj bi se jim tako bolje godilo v življenju. Šal petih, ki so potegnili novico na razno razne politične viže, pa tako ali tako ne razumemo, navsezadnje nimamo Trumpa za predsednika…

Lahko pa se strinjamo, da očitno kar precej ljudi nima pametnejšega dela, kot da smeti na družbenih omrežjih in izkazuje svojo puhoglavost, obenem pa gledajo resničnostni šov Kardashianovih in spremljajo njihovo življenje; prav tako pa je težko ne opaziti, da številne gloda zavist ob Kyliejini mladosti in hkrati za njena leta težko predstavljivemu bogastvu. No, zavist kot občutek nam je že bolj znana, kajne?

Zadnja novica iz klana Kardashian – Jenner pa je, da je noseča tudi Khloe, tako da bo v začetku leta v družini zelo veselo.

 

Foto: YouTube, Twitter, CNN, Intouchweekly


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam