fbpx

Nov način boja proti gubam!

Lepota, Novice, PR novica, Prva stran

Za izbris preteklosti, La Prairie ponuja rešitev iz prihodnosti!

Mimične ali izrazne gube so posledica živahnega načina življenja: gube na zunanjem kotičku oči, stresne gube, gube med obrvmi in smejalne gubice … Vse so posledica izražanja čustev. Dan za dnem je koža izpostavljena tem multi-stimulusom, še več… vsa ta sporočila se ponavljajo neštetokrat. Posledica so gube.

Pri boju z gubami šteje vsak dan. In vsaka noč. LaPrarie znanstveniki so identificirali tri vrste gub, s katerimi se je treba spopasti za prihodnost brez njih. Izdelek La Prairie Line Interception Power Duo je kombinacija delovanj profesionalnih postopkov proti gubam.

La Prairie Line Interception Power Duo deluje na 3 različnih nivojih. 3 posebni peptidi preprečujejo formiranje gub, vsak na svojem področju. Proti nastanku gub, kot posledici izpostavljenosti UVA in UVB žarkom ter IR svetlobi pa izdelek Line Interception Power Duo- Day vsebuje zaščitni faktor SPF 30. Zaščita pred prezgodnjim staranjem in negativnim okoljskim dejavnikom je torej nesporna. In še nikoli doslej krema ni delovala tako »na začetku« nastanka gub.

Staranje in gravitacija ter propadanje kožnih tkiv in oslabljenost kože ustvarita povešanje in poglabljanje gub. Line Interception Power Duo-Night formula deluje tudi v regenerativnem smislu – pospešuje obnovo in popravljanje kože ter na svojevrsten način “kompenzira” ta upad in upočasnjeno delovanje naravnih procesov v koži. S posebno formulo peptidov pomaga pospešiti proizvodnjo kolagena, elastina in hialuronske kisline ter čvrsti, krepi medcelične povezave.

Line Interception Power Duo formula vsebuje edinstven La Prairie Cellular Complex, s ciljnim delovanjem na celice in medcelične povezave, za vidno pomlajen videz. La Prairie je pionir v celični znanosti in ta kompleks je v izdelke vključen vse od samih začetkov.

Dve ločeni polovici, vsaka s svojo “pumpico” in vsaka s svojo stranjo – sijoče siva za dan ter mat črna za noč. S natančnim švicarskim minimalizmom linij in še bolj natančnim sistemom doziranja. Brez kapljanja in popolnoma varno za potovanja.

 

Foto: Promo


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam