fbpx

Nov način nošenja obleke, ki ga morate preizkusiti!

Lifestyle, Lifestyle, Moda, Novice, Prva stran, trend, Zanimivosti, Ženska moda

Znamka Pull&Bear predstavlja nadvse zanimiv, nekoliko drugačen način nošenja tega trendovskega kosa oblačila

Zadnjih nekaj sezon nas razne high street znamke oblačil in nizkocenovniki razveseljujejo z zanimivimi rešitvami. Obleka na uvodni sliki stane namreč manj kot 20 evrov, pa je vseeno kos garderobe, ki je tako zelo ‘in’. Prva je namreč tako obleko predstavila hiša Dior, ki se je očitno usmerila iz svoje nekdanje prestižne diskretnosti v logomanijo…

Ta nekaterim sicer ni tako všeč, saj se še predobro spominjajo, kakšno napako je naredila modna hiša Moschino z enako potezo, ki je v očeh nas, pristnih ljubiteljev luksuza in visoke mode, izzvala kvečjemu posmeh. Ampak, ko se česa takega loti znamka Pull&Bear, ki ni nikoli imela aspiracij, da bi bila kaj drugega, kot navadna, poceni, hitro-modna blagovna znamka, je, kar se nas tiče, vse okej in več kot sprejemljivo. To, kar nas moti pri Diorju, je namreč na Pull&Bear obleki videti nadvse simpatično!

Brez drame! Ostanite pozitivne!

Stilski nasvet se torej glasi: ta črna obleka, popisana z raznimi slogani, naj postane tisti kos, ki ga boste kombinirali z drugimi oblačili kot za šalo. Nova kolekcija Pull&Bear ponuja veliko zamisli za taka dejanja.

omenjeni trendeseterki v Diorju, ki je dal zamisel tudi nizkocenovnikom

In četudi sta blogerki oziroma ‘it’ Instagram dekleti Amanda Steel in Negin Mirsalehi kot pravi trendseterki nosili obleko Dior (ki je bila tako ‘kreativna’, da je znala na naramnice napisati zgolj svoje ime – cenena, kričeča, neokusna poteza po mnenju zgoraj podpisane), je Pull&Bear hvala bogu pokazal malce več domiselnosti s svojimi pozitivno naravnanimi sporočili…

 

Pull&Bear je v svojem lookbooku predstavil to obleko na klasičen način, potem pa predlagal še nekaj ljubkih stilskih kombinacij, kako nositi to zanimivo obleko dolžine do kolen. Tudi zaradi cene se nam je obleka v trenutku prikupila, kakor tudi zanimivi modni nasveti tega nizkocenovnika, ki ga bodo, smo že prepričani v to, posnemale še druge znamke, sloveče po ulični modi.

 

Foto: Journal.hr, Elle, Instagram, Pull&Bear


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam