fbpx

Nov način stiliranja pričeske, ki je obnorel Italijanke!

Lasje, Lepota, Lifestyle, Nega telesa, Novice, Prva stran, trend, Tuja scena, Zanimivosti

Skoraj zagotovo ima pri tem prste vmes tudi milanski teden mode…

Najbrž se vse zavedamo, da so lepi, negovani in urejeni lasje bistveni del naše zunanje podobe. Velikokrat je prav frizura tista, ki nam lahko polepša dan, pa naj se to sliši še tako plehko. Ko imamo namreč ‘dober dan’, kar se tiče pričeske, nam gre tudi vse ostalo kar nekako bolje od rok.

Načinov, kako stilirati lase, je kajpak veliko. Opazili pa smo, da so Italijanke, ki sledijo modnim in lepotnim trendom, zadnje čase začele lase urejati na podoben način. Skoraj zagotovo ima pri tem prste vmes tudi milanski teden mode!

‘It’ dekleta, ki se redno udeležujejo takih dogodkov, so namreč postregle z novim (lahko da tudi starim) trendom, ki pa je sedaj očitno zelo v modi. Pa tudi medsebojno posnemanje ima pri tem vsekakor svojo vlogo. Na fotografijah, kjer so zajeli različne ulične stile oziroma street-style modo, tako ni bilo mogoče spregledati, da je ta pričeska postala nadvse trendovska.

Gre za zares enostaven način oblikovanja frizure, ki ga lahko preizkusite tudi same in preverite, ali se vam poda. Lase na sredini glave razdelite, potem pa jih bodisi pustite tako, kot so (seveda umite in počesane), ali pa jih spnete v nizek čop na zatilju.

Ta način oblikovanja pričeske smo sicer na primer videli tudi na modni reviji hiše Versace. Če se prav spomnimo, so ga pred tem uporabili tudi drugi modni oblikovalci na manekenkah, ki so jih poslali na modno pisto. Vsekakor je požel dovolj pozornosti, da so ga začele Italijanke množično posnemati in prav nič ne bo narobe, če si ta eksperiment privoščite tudi same. Med drugim so to frizuro takoj sprejele za svojo razna ‘it dekleta’ ter stilske ikone, kot so Diletta Bonaiuti, Gilda Ambrosio in Calotta Oddi.

Bleščeči lasje, blago polizani in razdeljeni na sredini, resnično ne zahtevajo prevelikega truda, razen seveda, da za lase dobro skrbite, pa ne samo s pranjem in redno nego, ampak tudi z uživanjem ustreznih mikrohranil. Tudi pri laseh namreč velja pravilo, da lepota prihaja od znotraj.

 

Foto: The Coveteur, Dnevnik.hr, Vogue


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam