fbpx

Statusni simbol, ki si ga sedaj lahko privoščite!

Dekor, PR novica, Prva stran

Srečanje prefinjenega italijanskega dizajna in kakovosti.

Pomlad je čas, ko se večina spet počuti udobno v svoji koži. Nastopili so trenutki za sprehod v zeleni in cvetoči naravi, za užitek in mir v svoji družbi ali v družbi najljubših ljudi. Spet občutimo spokojnost in harmonijo, ki se je naselila v nas s pomočjo najlepšega od letnih časov. Naj se ta harmonija med nami in naravo spontano prezrcali še iz zunanjega v notranji prostor.

Kaj je namreč lepšega kot zvečer, ko smo že postorili vse, kar je bilo treba, ali pa čez vikend, posedeti na udobni sedežni garnituri s knjigo ali revijo v roki, ob ogledu napete športne tekme, ali pa ob sproščenem klepetu z družinskimi člani in prijatelji. Dnevna soba je tisti prostor, kjer preživimo trenutke, ki so v znamenju počitka in brezskrbnosti.

 

Srečanje prefinjenega italijanskega dizajna in kakovosti

Ker pa je tudi ogledalo našega doma, prav sem namreč najpogosteje povabimo obiske, je pomembno, kako ta bivalni prostor uredimo. Če mu želimo vidhniti moderen, obenem pa prijeten videz in pričarati elegantno, trendovsko, a zato nič manj domačno vzdušje, bomo izbrali enega od modelov sedežnih garnitur Natuzzi Italia, ki se ponaša z vrhunskim italijanskim oblikovanjem.
Natuzzi Italia je znamka življenjskega sloga, ki že od leta 1959 uteleša lepoto in strast, njeno vodilno načelo pa je italijanski slog.

Pošljite povpraševanje in se prepričajte, da imate lahko prefinjeni italijanski dizajn po dostopni ceni!

Sedežne garniture Natuzzi so avtentični izdelki, ustvarjeni v Italiji, ki ponujajo prepoznavno obliko, obširen izbor programov in pohištva ter dodatkov za dom ter utelešajo sodobno življenje v popolni harmoniji.

Tako kot vse, kar prihaja iz sosednje države z oznako ‘Made in Italy’, je tudi Natuzzi, ki ga je že pri svojih 19 letih ustanovil mladi obrtnik Pasquale Natuzzi, plod izjemnega dolgoletnega znanja in dizajna. Italijansko oblikovanje je v svetu tako sloveče, da mu vsi priznavamo posebno vrednost in mesto. Z leti je postal ta statusni simbol dostopen tudi širšemu krogu porabnikov in že to pomlad lahko sedežne garniture Natuzzi krasijo tudi vaše stanovanje.

Pasquale Natuzzi

April je namreč mesec, ko je Natuzzi na voljo po še posebno ugodnih akcijskih cenah. Novosti v ponudbi so programi sedežnih garniture IDO, JEREMY, HERMAN in GIO, v akcijski promociji nas pričakata programa RE-VIVE in BORGHESE, na znižanju pa so programi sedežnih garniture SURROUND, AVANA in VERO.

Počivalnik brez konkurence

Pa se ustavimo pri Re-Vive, ki je zares vreden naše pozornosti. Gre namreč za prvi profesionalni počivalnik na svetu. Združuje Natuzzi Italia dediščino kakovosti in mojstrstva z napredno ergonomično tehnologijo. Posebna pozornost je namenjena udobju in cenovni dostopnosti. Počivalnik se nagiba povsem samodejno, ne da bi vam bilo treba karkoli ročno premaknili ali prestaviti. Njegovo naslonjalo ima poseben mehanizem, ki se prilagaja teži telesa in omogoča enakomerno nagibanje. Kadar spremenite položaj, se temu sam prilagodi, zato v vsakem zagotavlja kar največje udobje. Z nežnim zibajočim se gibanjem daje občutek breztežnosti v vzravnanem in tudi nagnjenem položaju ter tako pomaga do popolne sprostitve.

Tri področja nastavitev, twist, lumbar in recline flex skupaj omogočajo neovirano naravno gibanje. Prilagodljiv naslon za roke se prilagaja gibanju telesa v vsakem položaju in se nežno premika z vami, kadar se iz sedečega položaja premaknete v ležečega. Pri tem vam tudi ves čas zagotavlja oporo. Premični vzglavnik lahko preprosto in neovirano pomikate navzgor in navzdol. Tako ga lahko prilagajate svoji drži in si zagotovite želeno oporo. Nizko vrtljivo stojalo počivalnika omogoča, da se nanj preprosto usedete in iz njega vstanete, saj ga lahko obrnete za 360 stopinj. Počivalniki Re-vive so obnoreli svet, zato so v aprilu za vas pripravili prav posebno ponudbo s 35-odstotnim popustom. Počivalniki Re-vive so spet na zalogi, zato svojega samo še izberete in odpeljete.

Želeli si boste obsedeti

Vsaka sedežna garnitura podjetja Natuzzi Italia izstopa po svoji obliki in izdelavi z znamenjem vrhunske italijanske kakovosti. Izdelki Natuzzi Italia so zasnovani in izdelani v Italiji, celotno verigo izdelave pa neposredno nadzoruje podjetje Natuzzi, od oblikovanja, strojenja usnja, sestavljanja izdelkov, izbora vrste lesa in barv ter postopka oblazinjenja. To kaže predanost podjetja, da obvaruje kakovost svojih izdelkov, hkrati pa spoštuje najstrožje evropske uredbe. To je tudi razlog, da so sedežne garniture Natuzzi potrjene in kvalificirane kot 100-odstotno italijanske. Ker so tako zelo priljubljene, sploh ne preseneča podatek, da Natuzzi Italia svoje inovativne in moderne sedežne garniture, zofe in fotelje visoke kakovosti izvaža v kar 123 držav na pet celin.

Tudi vi lahko še to pomlad svojo dnevno sobo poživite z novo Natuzzi sedežno garnituro. Njihova vrhunska usnjena sedežna garniture Borghese je lahko pri vas že v 24 urah. Naročite lahko tudi čisto svojo sedežno garnituro po meri iz tega pograma, izberete najljubšo barvo, primerno velikost ter postavitev in samo v aprilu prihranite 20 odstotkov cene.

Borghese je zares sodobna in nadvse udobna sedežna garnitura, ponaša se z enostavnimi in ravnimi linijami, na dvignjenem lesenem ali kovinskem podnožju. Za popolno udobje so v tipski opremi, z nastavljivimi nasloni za glavo, ki se stopenjsko dvigujejo. Sedežna garnitura je na voljo v usnju ali tkanini, lahko je različnih barv in obdelav. Izberete lahko samostojno zofo ali elemente, ki jih sestavljate v različne kotne postavitve.

 

Samo najboljše je za Natuzzi dovolj dobro

Pri podjetju Natuzzi ima kakovost neomejeno vrednost, saj predstavlja vrednoto in bogastvo tradicije. Temu je prilagojen izbor materialov, ki morajo uspešno opraviti zares veliko testov odpornosti in varnosti, kar zagotavlja dolgotrajno trpežnost sedežnih garnitur.

 

Usnje Natuzzi Italia združuje odlično strokovno znanje obrtnikov z novimi in prefinjenimi tehnologijami, saj predstavlja najboljše iz svetovnega izbora in je v obratih Natuzzi Italia obdelano izključno s 23-stopenjskim postopkom strojenja. Usnje v sedežni garnituri je naravno in trpežno, gre namreč za organski material, ki z leti postaja samo še lepši.

Na voljo sta dve vrsti usnja Natuzzi Italia: naravno in protecta. Naravno je na dotik izjemno mehko in je obdelano z namenom ohraniti izvirne značilnosti kože. Avtentičnost in znak vrhunske kakovosti lahko prepoznamo zaradi raznovrstnosti vlaken, žilavosti in barv. Ta izbira je za ljubitelje usnjene sedežne garniture popolna. Usnje protecta je močno in trpežno. Prekrito je s tanko zaščitno plastjo, ki ga varuje pred madeži in obrabljenostjo ter ohranja njegovo lepoto nedotaknjeno. Podjetje je s poudarkom na varstvu okolja ustvarilo posebne napredne smernice upravljanja za vsako stopnjo izdelave in oblikovanja.

Za svoje sedežne garniture je prejelo različna priznanja in certifikate: ISO 9001 Quality Management System Certification, potem še priznanje ISO 14001 Environmental Management System Certification decembra in ISO 9001/2000 Integrated Quality/Environmental Management System Certification.

Privoščite si razkošje kar dvakrat

Natuzzi se je povezal z BMW Slovenija, da bi svojim kupcem omogočil še več občutka razkošja in prefinjenosti. V letošnjem aprilu vam tako ob nakupu katerekoli sedežne garniture Natuzzi v vrednosti nad štiri tisoč evrov podarijo kupon, s katerim se lahko prepustite ekskluzivni tridnevni testni vožnji s prestižnimi vozili BMW. Za več informacij o posebni praznični ponudbi obiščite salona Natuzzi na Šmartinski cesti 53 v Ljubljani in v Celeia parku Celje ali kliknite na njihovo spletno stran.

 

Foto: PR


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam