fbpx

Nov trend: maske v robčkih za hitro pomoč koži

Lepota, Novice, PR novica, Prva stran

Super učinki v samo 15. minutah.

Maske za obraz za enkratno uporabo, izdelane tako, da kot prepojen robček pokrijejo celoten obraz, pri tem pa pustijo odprtine za oči in nos in se obrazu popolno prilegajo, so velik trend v svetu, spoznavamo pa jih tudi pri nas, kjer je nad njimi navdušenih vse več žensk.

Te maske so pakirane individualno in so bogato prepojene z najbolj blagodejnimi ter kakovostnimi sestavinami za globinsko nego obraza. Njihova prednost je, da so preproste za uporabo, delujejo hitro in so priročne, saj robček, prepojen z izbrano masko, po uporabi zavržemo in tudi obraza nam ni potrebno izpirati ali nanj dajati dodatnega seruma.

Večino takih mask, ki vsebujejo bogate negovalne serume, pustimo, da delujejo od 15 do 30 minut, odvisno od tega, kaj je navedeno na embalaži. Lahko jih uporabljamo, ko ležimo, pospravljamo, gledamo televizijo ali kuhamo. Za lepo, čvrsto, navlaženo kožo se priporoča, da jih uporabimo enkrat na teden, po želji pa tudi pogosteje.

Prve so se nad njimi navdušile Azijke

Mask v obliki tkanine ali robčka, ki je prepojen z izbranim serumom, so se spomnili v Aziji, natančneje v Južni Koreji, kjer ženske slovijo po svoji predanosti obrazni negi. Hitro so postale priljubljene tudi v sosednjih državah oziroma v regiji, kmalu so prišle do ZDA, od koder so se nato razširile v Evropo. Tudi večja lepotna podjetja so hitro ugotovila, da je to zanje odlična priložnost, saj za te maske takorekoč ni bilo treba delati nobene reklame, pohvale so se širile od ust do ust preko zadovoljnih uporabnic.

Te maske so prepojene s serumi za različno ciljno delovanje, ponavadi so v serumih prisotni predvsem hialuronska kislina in različni vitamini ter minerali, ki koristijo koži, snovi pa so raztopljene v vodi. Prednost mask za obraz v robčkih je, da preprečijo izhlapevanje omenjenih snovi s površine kože, s tem pa se poveča intenzivnost samega delovanja maske in snovi globje prodrejo v kožo, kjer lahko opravijo svoje poslanstvo. S tem pa seveda ponujajo bistveno prednost pred klasičnim nanašanjem seruma na obraz.

Prednost maske v robčkih je še ta, da manj izsušijo kožo, kot klasična maska iz tube, ki jo s prsti nanašamo na obraz in jo pustimo delovati brez prekrivanja.

Za vse potrebe in tipe kože

Nekatere vrste mask bodo kožo učvrstile, druge jo bodo nahranile, tretje bodo opravile blag piling povrhnjice, četrte pa vizualno posvetlile in izenačile polt. Možnosti je veliko in prav tako kombinacij, ki se pojavljajo na trgu. Maske za obraz v robčkih so obenem cenovno ugodne, to pa je še en razlog, da bodo uporabnice vse več posegale po njih.
Tudi Garnier Skin Naturals se je s svojimi tremi novimi maskami za obraz v robčkih navdihnil v lepotnih ritualih, ki so prišli iz Azije. Učinkovitost serumov, s katerimi so maske v robčkih za enkratno uporabo prepojene, ustreza količini celotnega tedna nanašanja seruma, le da v primeru nanosa robčka enak učinek dosežemo v zgolj 15 minutah!

 

Garnierjeva inovacija vsebuje super sestavine, od seruma, ki vlaži do hialuronske kisline in naravno pridobljenih sestavin, ki kožo ponovno napolnijo z vlago in vitamin ter minerali, ki jih potrebuje za svoje optimalno delovanje ter mladosten videz. Robčki so izdelani iz 100-odstotno naravne celuloze.

Uredništvo je bilo navdušeno nad vsemi tremi maskami, ki jih je prejelo v preizkus.

Na voljo so tri vrste mask v robčkih. Moisture+Aqua Bomb vsebuje poleg hilauronske kisline in vlažilnega seruma tudi izvlečke granatnega jabolka. Po uporabi je bila koža vidno poživljena in bolj elastična prav tako pa lepo navlažena. To masko sicer priporočajo za vse z izsušeno kožo.

Druga maska, ki je prišla na vrsto za preizkus, je bila Moisture+Freshness z izvlečki zelenega čaja , ki jo tako kot drugi dve Garnierjevi maski pustimo delovati na obrazu 15 minut. Ta maska se najbolje prileže normalni in kombinirani koži, daje pa nadvse prijeten občutek svežine, opazili smo tudi, da so se pore na obrazu zožale oziroma postale manj vidne. Tudi ta maska lepo napne kožo in dobro vlaži.

Koža se z njimi bolje upre stresu

Kot tretja je prišla na vrsto maska, primerna za suho in občutljivo kožo, to je Moisture+Comfort maska za obraz v robčku. Ta maska vsebuje izvleček kamilice, prav tako pa seveda tudi vlažilni serum in hialuronsko kislino. Po naših ugotovitvah je prednost te maske predvsem ta, da se koža obraza čuti pomirjeno, ima občutek nahranjenosti in je na dotik mehka. Seveda pa tudi ta maska zelo dobro navlaži kožo.

Izberite svojo masko glede na tip svoje kože in tej privoščite temeljit oddih s pomočjo inovativnih mask za obraz v robčkih. Koža bo videti lepša in manj utrujena, vlažilni serum in druge učinkovine v maski pa bodo koži tudi pomagali, da se bo bolj učinkovito spoprijela s sodobnim in stresnim načinom življenja, pa tudi agresivnimi okoljskimi dejavniki, kot so UV žarki in onesnaženje.

 

Foto: PR


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam