fbpx

Nova hollywoodska modna ikona: Margot Robbie

Lifestyle, Lifestyle, Moda, Prva stran, trend, Tuja scena, Zanimivosti, Ženska moda, Znani

Margot Robbie zna s svojimi stilskimi podobami zares prijetno presenetiti.

Margot Robbie, ki smo jo spoznali kot predrzno in svojeglavo soprogo Leonarda di Capria v filmu Volk z Wall Streeta, s to vlogo je namreč zaslovela, ima po našem mnenju prav vse: mladost, izjemno, tako rekoč klasično lepoto polnokrvne blondinke, talent za igro, odlične honorarje, želijo si jo najbrž prav vsi moški na tem svetu (morda tudi kakšna ženska), ima slavo in stalni naslov v sončni Kaliforniji.

Imeli bi vse razloge, da ji zavidamo, no k temu seznamu pa sedaj prištejmo še Margotin zanimiv in trendovski okus za modo in stylinge, saj na rdečih preprogah redno preseneča s svojimi outfiti.

Prelepa Avstralka (da, tako kot Nicole Kidman, njena rojakinja, še ena izjemna lepotica in filmska igralka) briljira na gala dogodkih, pri tem pa niti slučajno ni vedno izzivalno ali seksi oblečena, pa čeprav bi si to s svojo postavo boginje zlahka privoščila.

Na naše izjemno olajšanje in veselje je Margot pravo nasprotje cenenih plastičnih in puhloglavih lutk a’la Kim K. in tako jo bomo, pa čeprav je definitivno v samem vrhu najbolj seksi igralk svoje generacije v Hollywoodu, redko videli oblečeno izzivalno ali na pol razgaljeno (čeprav jo, roko na srce, zelo radi pogledamo tudi v takih izdajah).

Na modni reviji Calvin Klein

Na prireditvi Toronto International Film Festival v obleki Givenchy

Margot namesto tega prisega na bolj modne kose, ima svoj, prepoznaven slog oblačenja, včasih se obleče povsem minimalistično in enostavno ter potem outfit nadgradi z zanimivimi modnimi dodatki.

Drugič nadene ženstveno obleko, ki veliko več zakriva, kot odkriva, tretjič se odloči za voluminozne in over-size asimetrične kroje, namesto da bi igrala ‘varno igro’ z dekoltiranimi in tesno se prilegajočimi večernimi oblekami, kot mnoge njene igralske kolegice.

Na letališču v Los Angelesu

Hamptons International Film Festival 2017

Lepa svetlolaska ima svoj slog, ki ga občudujemo in prepričani smo, da nas bo v naslednjih letih le še bolj prijetno presenečala s svojim modnim okusom. Oglejte si nekaj zanimivih podob te nove stilske ikone na zgornjih fotografijah.

 

Foto: Vogue, InStyle, Elle, Pinterest, The Hollywood Reporter


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam