fbpx

Nova Kate Middleton: Spoznajte grško princeso Marie Olympio

Izbor urednice, Lifestyle, Moda, Novice, Novice, Prva stran

Prava princesa, ki navdihuje z odličnim modnim slogom!

Naravna, skromna in samozavestna princesa Maria Olympia je pred kratkim iskreno spregovorila v svojem modnem slogu, ki ga zelo pogosto primerjajo z vojvodinjo Cambridge, o življenju v New Yorku in sodelovanju z oblikovalcem Michaelom Korsom.

Kadar pred imenom stoji naziv princesa, si pogosto zastavljamo vprašanja, kdo je ta dama z nazivom, s čim se ukvarja in kakšen je njen slog?

 

Kot že veste, so primerjave s Kate Middleton in njenim smislom za slog že ustaljena praksa, vendar moramo tokrat priznati, da imata slog Marie Olympie in Kate nekaj skupnega …

 

Grška princesa, 20-letna hči Marie-Chantall Miller in grškega princa Pavlosa ima za to primerjavo zelo diplomatski odgovor:

“Všeč mi je slog, ki ga ima Kate, vendar jaz sem mlajša in zelo rada eksperimentiram. Obožujem street style modo, ki jo videvam v Parizu, Milanu in New Yorku.”

Maria trenutno študira oblikovanje v New Yorku ter jo pogosto videvamo v prvih vrstah modnih revij Valentina, Diorja ali Gianbattista Vallija, medtem ko njen Instagram profil ponuja pravi modni navdih in razkriva, da je lepa mladenka prava ljubiteljica Balmaina in vintage kosov Louis Vuittona.

“Vedno se rada lepo oblečem, kot da bom srečala nekoga posebnega.”

Michael Kors je pred kratkim mladenko, katere sestrična je vnukinja Diane von Furstenberg, za digitalno kampanjo z naslovom “The Walk”, ki so jo posneli v Sohu.

“Soho je moje priljubljeno mesto v New Yorku, tako da je bilo snemanje na tej lokaciji zelo zabavno,” je povedala Maria in dodala: “Še posebej mi je bilo všeč, da smo snemali blizu mojega stanovanja, oziroma lokacij, ki jih imam rada, kot je na primer moja najljubša pekarna.”

Poleg Katinega, svoj slog zelo rada primerja tudi z estetiko Michael Korsa.

“Moram priznati, da obožujem prav vsak Michaelov outlook, ki smo ga posneli in prav tako se tudi sama najrajši oblačim. Tudi kadar oblečem najbolj preproste kavbojke, jih vedno nadgradim z odličnimi modnimi dodatki.”

Princesa, ki že eno leto živi v New Yorku, je pred tem živela in odrasla v Londonu. Priznava pa, da ji je New York v življenje prinesel veliko sprememb, tako življenjskih, kot tudi modnih.

“Moj slog se je nedvomno zelo spremenil, od kar živim v New Yorku. Mogoče so prav družbena omrežja kriva, da se svojega sloga bolj zavedam in zaradi tega nenehno eksperimentiram.”

 

Prav družbena omrežja so uspela, da smo postali pozorni na slog princes, ki označujejo dame, ki jim je potrebno slediti in posnemati, seveda vse v skladu z finančnimi zmožnostmi.

 

Foto: Instagram, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam