fbpx

Nova linija ekskluzivne serije hladilnikov Gorenje Retro

Dekor, PR novica, Prva stran

Parkirajte ga v svojo kuhinjo!

Gorenje je združilo moči z Volkswagnom in ustvarilo prepoznavno linijo ekskluzivne serije hladilnikov Gorenje Retro, ki jo odlikuje ikonična podoba, značilna za legendarni Volkswagnov kombi T1. Nastal je hladilnik s prepoznavnim sprednjim delom v obliki črke »v«, vintage videzom, zaobljenimi linijami in sijajem brušenega kroma ter z vsem, kar pooseblja Gorenjeva vrhunska tehnologija hlajenja ION Generation.

Volkswagnov T1, ki ga poznamo tudi po vzdevku Bulli, sodi med najprepoznavnejše oblikovalske dosežke 20. stoletja, je simbol nemškega gospodarskega čudeža in sinonim za svobodnjaška 60-ta leta. To je vozilo, ki osvoji srce, zato ne preseneča, da mu po vsem svetu sledijo vedno nove generacije občudovalcev in privržencev.

3018292-poster-p-the-camper-van-comes-to-the-end

S to mislijo in dediščino tega duha je bila oblikovana najnovejša, posebna linija Gorenjevih hladilnikov Retro, podpisana z znamenitim VW. Ohranja vse atribute videza legendarnega Bullija, od sprednjega dvobarvnega dela v obliki črke »v«, zaobljenih robov, robustne kljuke, do opaznega znaka VW.

Na voljo je v baby modri ali bordo rdeči barvi v kombinaciji z barvo šampanjca. Ta edinstven Gorenjev hladilnik je oblikovalsko večen in tehnološko zmogljiv partner vaših kulinaričnih popotovanj, na glede na to, ali se na njih ozirate proti Mediteranu, Aziji ali Franciji.

Posebno izdajo hladilnikov Gorenje Retro VW – si boste lahko v živo premierno ogledali na sejmu IFA v Berlinu, septembra 2016. Že danes pa vam pogled na najnovejšo izdajo ekskluzivnega hladilnika Gorenje Retro VW ponujamo s priloženo fotografijo.

Foto: Gorenje, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam