fbpx

Nova linija za nego obraza proti gubam, ki poskrbi, da utrujena koža zasije z energijo

Lepota, Novice, PR novica, Prva stran

NIVEA Q10plusC Energy

Vsakdanje življenje je lahko za našo kožo precej naporno: zgodnje ure v pisarni, dolgi večeri s prijatelji – in včasih kratke noči z otroki. Rezultat: pusta in utrujena polt. NIVEA je z linijo Q10plusC Energy proti gubam razvila nego obraza, ki utrujeno kožo nabije s svežo energijo in ublaži pojav prvih gubic. Za močan sijaj v vsaki situaciji.

Glavna aktivna sestavina linije za nego obraza je vitamin C, visoko učinkovit antioksidant, ki na mnoge načine pozitivno vpliva na kožo. Antioksidanti so naši najpomembnejši zavezniki v boju proti prostim radikalom. Prosti radikali – visoko reaktivne kisikove spojine, ki nastajajo v telesu zaradi vplivov, kot so UV-sevanje, izpušni plini in okoljski onesnaževalci – so namreč eden glavnih vzrokov za staranje kože.

Učinkoviti vitamin C v izdelkih je združen z močjo koencima Q10. Gre za kombinacijo, ki še poveča anti-aging učinek, saj se delovanje obeh sestavin dopolnjuje. Koencim, ki je naravno prisoten v koži, deluje na dva načina – kot bistveni oskrbovalec kože z energijo in kot antioksidant. Q10 je osnovni element tvorbe energije v kožnih celicah in podpira tudi pomembne procese v celicah: od obnavljanja celic do sinteze kolagena. Telo žal z leti tvori vse manj koencima Q10. Linija NIVEA Q10plusC Energy proti gubam obnovi zaloge Q10 v koži in prepreči prezgodnje staranje kože.

Kombinacija koencima Q10, ki daje energijo, in visoko učinkovitega, čistega vitamina C v NIVEA Q10plusC Energy nočni kremi proti gubam in kremi za okrog oči lahko izboljša absorpcijo kisika v koži za do 50 odstotkov in odločilno pripomore k naravnemu procesu obnavljanja kože. To je pokazala Beiersdorfova raziskava v obsežnih študijah na kožnih celicah. Polt je poživljena in je videti bolj budna, sveža in živahna. Življenje lahko namreč v polnosti uživate samo, če se dobro počutite v svoji koži.

Obnavlja vašo kožo, medtem ko spite:

NIVEA Q10plusC Energy nočna krema proti gubam
Koža ponoči veliko bolje vpija vlago in popravlja poškodbe, obnavlja lastne antioksidativne kapacitete, polni zaloge energije in izboljša regeneracijo. Lahka in intenzivno vlažilna NIVEA Q10plusC Energy nočna krema deluje skupaj z biologijo kože in spodbuja obnavljanje takrat, ko je koža najbolj dovzetna – med spanjem. Izjemno učinkovita kombinacija dveh močnih antioksidantov – koencima Q10 in čistega vitamina C – izboljša sprejemanje kisika v kožo za do 50 odstotkov, kar pomembno pospeši tvorbo energije. Kožne celice potrebujejo energijo, da opravljajo pomembne presnovne funkcije in obnovitvene procese. Za budno, gladko in sijočo polt, ko se zbudite – celo po kratki noči.
Ker nočna krema vsebuje zelo učinkovit, čisti vitamin C, ki oksidira, če je izpostavljen svetlobi ali kisiku, je občutljiva sestavina zaščitena z aluminijasto embalažo.

Osveži kožo čez dan:

NIVEA Q10plusC Energy dnevna krema proti gubam ZF 15 z novo, izboljšano formulo
Osvežujoča in intenzivno vlažilna NIVEA Q10plusC Energy dnevna krema proti gubam ZF 15 združuje dva visoko učinkovita antioksidanta – Q10 in vitamin C – in poživi utrujeno, bledikasto kožo z novo energijo. Prve gubice in znaki utrujenosti se zmanjšajo in polt postane bolj sveža, budna in gladka. Poleg tega učinkovita UVA-/UVB-zaščita in ZF 15 preprečujeta prezgodnje staranje kože zaradi svetlobe.

Osveži utrujeno kožo na predelu okrog oči:

Inovativna NIVEA Q10plusC Energy krema proti gubam za okrog oči osveži in poživi utrujeno in izčrpano kožo okrog oči. Združuje koencim Q10, ki daje energijo, in visoko učinkovit, čisti vitamin C. Lahka formula, ki se hitro vpije, pospeši celično dihanje* in učinkovito zmanjša drobne linije. Konture okrog oči so vidno bolj napete, koža pa je gladkejša in bolj sveža.
Tako kot nočna krema iz te negovalne linije je tudi formula kreme za okrog oči s čistim vitaminom C zaščitena v aluminijasti embalaži.

Foto: NIVEA


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam