fbpx

Nova slovenska zgodba o uspehu: ekipa GOAT STORY spet navdušuje na Kickstarterju

Izbor urednice, Lifestyle, Novice, Prva stran, Uncategorized

GINA: pametni kavni aparat

Mlada slovenska ekipa GOAT STORY je nase prvič opozorila pred dvema letoma, ko je z edinstveno kavno skodelico GOAT Mug prepričala na tisoče ljubiteljev kave. Uspeh na platformi Kickstarter, kjer so zbrali skoraj pol milijona dolarjev, je dal mladim Slovencem še več zagona. To jesen so se na Kickstarter vrnili z novo inovacijo, zastavljeni cilj presegli v pičlih osmih urah in v prvih treh tednih zbrali že več kot 300.000 $.

dsc_3694-1

Ekipa GOAT STORY

GOAT Mug je navdušil kavne navdušence po celem svetu in postal drugi najbolj financiran slovenski projekt na Kickstarterju. Za mlade kavne entuziaste pa se je kavna zgodba z unikatno skodelico v obliki kozjega roga šele začela. Ekipa ni počivala na lovorikah, temveč je nadaljevala z izobraževanjem in raziskovanjem o kavi. Po letu dni razvijanja, testiranja prototipov in po mnogih popitih skodelicah kave je nastala GINA: pametni kavni aparat.

gina_cold-brew-living-room

GINA združuje klasične metode priprave kave z najnovejšo tehnologijo. Ponaša se z vgrajeno pametno tehtnico in mobilno aplikacijo, uporabnik pa lahko eksperimentira s 3 različnimi tehnikami priprave kave. Multifunkcionalna kavna naprava je že v 8 urah prepričala na stotine ljubiteljev kave, da so podprli Kickstarter kampanjo in omogočili, da je GINA postala realnost. Mlada ekipa pa uspeha ne pripisuje naključju, temveč dovršenemu izdelku in skrbno načrtovani kampanji, ki je prepričala njihove zveste podpornike in navdušila nove.

gina_pourover_ks_videocover_graphics

Kot pravijo v ekipi GOAT STORY, je življenje prekratko, da ne bi uživali vsaj dobre kave. Verjamejo, da je priprava in uživanje kave posebna izkušnja in z GINO je lahko posebna vsaka skodelica. Ljubitelji črnega eliksirja lahko torej podprete GINO na platformi Kickstarter in soustvarjate še eno slovensko zgodbo o uspehu.

Foto: PR


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam