fbpx

Nova Zarina kolekcija ponovno navdušila!

Moda

A summer night

Kadar govorimo o Zari, se lahko strinjamo, da je to ena izmed najbolj priljubljenih high street modnih znamk, eden izmed glavnih razlogov pa je, da Zara v vsaki novi kolekciji prinaša najnovejše trende po zelo dostopnih cenah.

A summer night se imenuje najnovejša kolekcija, ki prinaša odlične elegantne in chic kose, ki so primerni tudi za svečane priložnosti. Pomlad je eno izmed najbolj priljubljenih obdobij za poroke in če iščete popoln outdfit, ga boste v najnovejši kolekciji nedvomno našli.

Modni kosi, s katerimi nikakor ne boste zgrešili, so preproste ženstvene obleke močnih barv, lahko pa se odločite tudi za kombinezone. Kar nam je še posebej padlo v oko je prav preprostost ter minimalizem, za kar ne potrebujete veliko detajlov, saj so oblačila že sama po sebi dovolj.

Detajli, kot so pentlje in til so popolni dodatki, zaradi katerih boste nedvomno opazni, hkrati pa boste izžarevali nevsiljivo in dostojanstveno. Odlični materiali in zapeljivi kroji so poleg za poroke primerni tudi za večerne priložnosti, saj lahko s pomočjo ključnih detajlov postanejo nenavaden in casual kos. V nadaljevanju si poglejte nekaj najbolj zapeljivih kosov.

Foto: Zara


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam