fbpx

To so nove lepotice, ki se bodo zibale na pisti za Victoria’s Secret!

Dogodki, Lifestyle, Moda, Novice, Prva stran, Tuja scena, Zanimivosti, Ženska moda

Znana blagovna znamka spodnjega perila je objavila seznam 15 novih punc, ki so predvidene za letošnjo modno revijo. Moški, pozor!

Kaj je Victoria’s Secret oziroma Victorijina skrivnost? To so sanje, ki jih utelešajo Victorijini angelčki. Čvrste prsi, okrogla in napeta zadnjica, ravni, mišičasti trebuščki, vrtoglavo dolge noge in ljubki obrazi kot bi jih posneli naravnost iz (moških) nebes. Ena sama čutnost, zapeljivost in razkošen slap bleščečih las na neskončnih, vitkih in gazeljih nogah, njihov pogled pa vabi samo k eni stvari – seksu.

Da, te sanje prodaja Victoria’s Secret milijonom žensk, predvsem pa moškim. Kdo najbolj obožuje modne revije takega spodnjega perila, zapeljivega in čipkastega, v dražjih primerih svilenega, ni težko uganiti: to so moški. Verjemite, da ti perilo, hlačke in modrčke še najmanj gledajo, zato pa jim domišljija seka na vsa druga področja, zlasti v smer razploda.

 

Ženske kupujejo erotično spodnje perilo predvsem zato, ker želijo ugajati moškim (zatrdile bodo, da zato, ker so s takim perilom bolj samozavestne: ah, seveda da so, a samozavestne so zato, ker vedo, da bodo moškega spravile na kolena s takim kompletkom – v ozadju je torej zopet na delu ego oziroma želja po obvladovanju odnosa in premoč).

Kakorkoli, moškim je to perilo, Victorijina skrivnost namreč, nadvse všeč, kupujejo pa ga oboji: moški za darilo ženskam, za katere pričakujejo, da bodo perilo oblekle samo za njih, ženske zaradi prastare želje po ugajanju.

Na kratko torej, seznam 15 novih deklet, ki bodo izzvale slinjenje pri moških in obup(a)no željo pri ženskah, da bi jim bile vsaj malo podobne. Novinke so: Victoria Lee, Frida Aasen, Roosmarijn de Kok, Daria Khlystun, Estelle Chen, Mayowa Nicholas, Julia Belyakova, Alexina Graham, Grace Bol, Aiden Curris, Gizele Oliveira, Alecia Moreais, Amilna Estevao, Nadine Leopold in Vanessa Moody.

Alexina

Amilna

Gizele

Frida

Lepa četica, ni kaj! Te punce bodo migale z boki, zadnjico in se izprsovale na pisti poleg starih znank Adriane Lime, Alessandre Ambrosio, Lily Aldridge, Behati Prinsloo in Candice Swanepoel. Gigi Hadid in Kendall Jenner, ki sta bili zvezdi lanskega dogodka, tokrat ne bo, medtem ko se Bella Hadid vrača in so jo potrdili tudi za letošnjo revijo.

 

Foto: Popbee, Whowhatwear, Vogue, Fashionista, Hawt Celebs


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam