fbpx

Nove tehnologije na področju nege in urejanja kože

Izbor urednice, Lepota, Novice, PR novica, Prva stran

Pred poletjem se vsakič znajdemo pred dilemo, kako poskrbeti za gladko kožo.

Poletje je pred vrati in večina od nas je dolge hlače že zakopala globoko v omaro in na plan potegnila kratke hlače in kratka krila. A preden damo nase kratka oblačila, se ponovno znajdemo pred dilemo, kako poskrbeti za gladko kožo. Na voljo imamo britvice, kreme, depilatorje, epilatorje … Skratka izbira je ogromna, razvoj tehnologije pa vedno bolj napreduje tudi na tem področju.

Pred leti so mlada dekleta, ko je napočil čas, najprej spoznala “čare” britja. Temu je sledil hiter napredek ženske tehnologije za urejeno kožo in kmalu so britvice in brivnike nadomestili depilatorji in kmalu epilatorji. Najnovejši in s tem najnaprednejši produkt pa so v svet ustrelila podjetja, ki skrbijo za zadovoljstvo uporabnic – IPL odstranjevalec dlačic. Enostavno. Efektivno. Varno. Gladko. Na slovenskem trgu jih najdete  v Big Bang poslovalnicah.

IPL kratica pomeni depilacijo z intenzivno pulzno svetlobo, ki dlake osvetli s tako imenovanimi nežnimi svetlobnimi pulzi. Deluje tako, da melanin v njih vpije svetlobo in jo pretvori v svetlobno energijo, ta pa v koreninah spodbuja počivanje lasnih mešičkov. Dlakam je preprečena ponovna rast, zato kmalu odpadejo.

Preprosta uporaba

Odstranjevalec dlačic je enostaven za uporabo kjerkoli se nahajate in kadarkoli si privoščite urejanje svojega telesa. Preračunali so, da za depilacijo spodnjega dela obeh nog potrebujete le 15 minut, na predelu bikinija v 4 minute, pazduhe v dveh in obraz v le eni minuti. Postopek torej spada med hitre, tako da ga lahko vključimo v svojo jutranjo ali večerno rutino. Za uporabo tudi ne potrebujete nobene dodatne opreme ali pripomočka.

Efektivnost IPL odstranjevalca pa je odvisna od vrste kože in barve dlačic, ki prevladujejo na vaši koži. Melanin vpija svetlobo IPL, zato aparat ni primeren za tiste, ki imate svetle, rdečkaste in bele oz. sive dlake, saj te vsebujejo zelo malo pigmenta. Izognite se ga tudi tiste, ki imate črno polt, saj produkt ne zazna razlike med barvo kože in dlačicami, zato lahko pride do nepotrebnih opeklin.

Braun Silk – expert IPL

Braun, blagovna znamka, ki ji zaupa največ potrošnikov na svetu, zdaj tudi na slovenskem trgu predstavlja svoj novi Braun Silk-expert s tehnologijo SensoAdaptTM, ki vam omogoča varno in učinkovito odstranjevanje dlačic doma. V samo štirih tretmajih trajno in opazno odstrani dlačice. Izdelek je tudi zmagovalec testa Zveze potrošnikov Slovenije.

Naprava postavlja nov mejnik na področju IPL odstranjevanja dlačic, saj samodejno nastavi jakost osvetljevanja glede na ten kože, kar pomeni preprosto in udobno uporabo, hkrati pa tudi varno in učinkovito. Zaradi inovativne IPL tehnologije je odstranjevanje dlačic z Braunovim Silk-expertom IPL v tem trentuku tudi najhitrejše na trgu.

Kako uporabljati Braun Silk – expert IPL?

Pri odstranjevanju dlačic z Braunovim Silk-expertom IPL lahko izbirate med dvema načinoma delovanja: »normalno« (normal) ali »nežno« (gentle). Uporaba »normalnega načina« je priporočljiva za odstranjevanje dlačic na nogah, rokah, prsnem košu in hrbtu, način »nežno« pa je idealna nastavitev za prvo uporabo, ali ko napravo uporabljate na občutljivih delih, kot sta obraz in bikini predel. Izbirate pa lahko tudi med dvema načinoam tretmaja »neprekinjeno« (Glide) in »pritisni in spusti« (Press & Release).

Neprekinjeni način Glide omogoča hiter in učinkovit tretma, priporočljiv za večje površine (noge, roke, prsni koš in hrbet). Gumb pritisnite in držite, napravo pa počasi in neprekinjeno premikajte od spodnjega proti zgornjemu robu površine, s katere želite odstraniti dlačice. Ko pridete do vrha, napravo dvignite s kože in ponavljajte postopek, dokler dlačic ne odstranite s celotne površine.

Način »pritisni in spusti« pa je priporočljiv za občutljive ali težko dostopne dele (kolena, golenica, gleženj, bikini predel, pazduha, obraz). Gumb pritisnete in ga takoj spustite. Dvignite napravo s kože, premaknite jo na sosednjo točko in postopek ponovite.

5 najpomembnejših prednosti

– Tehnologija SensoAdapt, ki samodejno nastavi jakost osvetlitev
– Najhitrejša IPL tehnologija: hitrost osvetlitev, ki jo dosega, omogoča odstranitev dlačic z nog že v samo 8 minutah
– Klinično dokazana učinkovitost in varnost, njegovo uporabo je odobrila tudi FDA
– Zelo preprost za uporabo in prijazen do uporabnika
– Sodoben in ergonomičen dizajn

 

Od zdaj lahko pozabite na britvice, vosek in ostale drage kozmetične tretmaje, saj je epilator Braun Silk-expert IPL dolgoročna naložba za gladko in mehko kožo, na voljo pa so v vseh poslovanicah Big Bang v Sloveniji.

 

Foto: promo


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam